BulMarket лого

Борман България ЕООД

За нас

Врати Борман България работи с утвърдени партньори сред, които чуждестранни и български производители.
Пазарът, на който фирмата предлага продуктите си се простира далеч извън предела на страната. Чуждестранните контрагенти на Борман България са предимно от Полша, Турция и Румъния.
За вътрешните интериорни врати работи с производители от Полша – фабриките за врати Porta Doors, Classen, Erkado и Dre (а от 2017 и Gradde), а външните входни врати фирмата предпочита турските производители Starcelikkapi – всички фабрики са оборудвани с машини по най-високи световни стандарти.
Фирма Борман България разполага с почти всички признати сертификати за управление на качеството и контрол на продукцията от страна на заводите-производители на вратите. За изпълнение на дейността в Република България притежава абсолютно всички необходими документи, съобразно българското законодателство.

За предложения на артикули като пожароустойчива врата, например, фирма Борман България издава Декларация за съответствие, съобразно хармонизирани стандарти: БДС EN 1363-1, БДС EN 1634-1, БДС EN 13501-2.

Пожароустойчиви врати, външни входни врати, интериорни врати могат да се намерят в собствената производствена база на фирмата или в магазините Борман в град София – на улица Дойран 9-Б и на улица Стоян Михайловски 8.

В базата се разполагат най-модерна техника и високотехнологични машини, а в екипа работят висококвалифицирани служители с богат опит и доказани качества на специалисти.

За комфорта, уюта и сигурността на дома ви се грижи качествения продукт, а той е представен в лицето на Борман България. А за доброто настроение на клиентите, преди поръчка, по време на поръчка и след монтаж на закупената стока, се грижат младите, но утвърдени специалисти консултант-продавачи в магазините на фирмата в град София и хората от собствените монтажни групи.

Избирайки продуктите на фирма Борман България, Вие си подсигурявате един европейски стандарт и качество, на приемлива цена, за по-високи нива на живот.

Стоки

Входни врати

Входните врати, които предлагаме са перфектното съчетание на технология – цена – качесто. Продажби на дребно на входни врати с монтаж – само за района на София област.
Входните ни врати от заводите на Porta Doors – Полша, Classen – Полша/ Германия, Beyler – Румъния, StarSteel – Турция, OZER-KA – Турция
Интериорни врати, входни врати, външни врати, врати за къщи, вътрешни врати, плъзгащи врати, врати с акустична изолация, метални врати, водоустойчиви врати, противопожарни врати – можете да изберете от над 500 модела врати, предлагани от нас.
Интериорни врати

Предоставяме на вниманието на всички наши клиенти в София продукцията на 5 завода за вътрешни интериорни врати и входни блиндирани врати. Те са водещите в Европа специализирани производители на врати. С тези „ежедневни“ за европейския пазар интериорни врати, със сигурност ще можете да гарантирате стила на вашия дом. Вратите, които предлагаме са перфектното съчетание на технология – цена – качесто.
Познавайки добре пазара, се стремим да предлагаме на нашите клиенти качествени вносни и български кухни, на добри цени.
Всички кухни се изработват и монтират според нуждите и изискванияте на нашите клиенти. Кухни по проект.
Кухни

Модулните системи за кухни на FORTE и BRW (NIKA) се отличават с огромно разнообразие и гъвкавост за различни конфигурации – над 80 различни фронта – ПДЧ, МДФ с ламинат, МДФ с ествествен фурнир, масив…
При MODEKS и производството от Egger, Glunz, Fundermax, Kronospan – граници при проектирането няма!

Контакти

Област София
София
ул. Стоян Михайловски 8
Изпрати запитване

София
ул. Дойран 9-б
Изпрати запитване


borman.bg
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.