BulMarket лого

Сугестопедичен езиков център KREG Варна

За нас

KREG отваря врати през 2002. В търсене на все по-добри резултати през 2013 ние се насочихме към метода сугестопедия, създаден от проф. д-р Георги Лозанов още през миналия век и признат от ЮНЕСКО за най-хуманния метод на преподаване през 1978г.
Езиковите курсове чрез сугестопедия водят до трайно усвояване на увеличено количество материал, в сравнение със стандартен метод на обучение. Курсовете са интензивни, но обучението се осъществява без домашни и без стрес, благодарение на разнообразен набор от психологически, дидактически и артистични средства.
Нашите преподаватели са специалисти по езика, който преподават и преминават допълнително обучение за преподаване по метода сугестопедия.
Сугестопедичен езиков център KREG може да ви потопи в два различни свята - на говорещите английски и на говорещите испански -два от най-говорените езици. Езиковите обучения са за деца и възрастни, за начинаещи и напреднали, за тези, които имат нужда от международен сертификат и за тези, които искат да придобият нови умения, усвоявайки нов език с лекота.
Нека светът ви разбира!

Направете си подарък и започнете да говорите английски или испански! Ако искате да научите какво да очаквате от приключението сугестопедичен курс, може да се свържете с нас на телефон 0884 644 600 или на office@kreg-sugestopedia.com

Услуги

Курсове по английски за възрастни чрез сугестопедия
Курсове по испански за възрастни чрез сугестопедия
Курсове по английски чрез сугестопедия за ученици
Курсове по английски за ученици по Европейската езикова рамка
Курсове по испански чрез сугестопедия за ученици
Курсове по английски за деца 5-7 години
Лятно езиково училище KREGAROO

Контакти

Варна
ул. "Васил Друмев" 24
088 464 4600
Изпрати запитване


https://kreg-sugestopedia.com
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.