BulMarket лого

Delta Lasers Technology

За нас

„Делта Лазерс Технолоджи “ ЕООД започва дейност през 2011 година в гр.Пловдив.В края на 2014 година нашата компания стартира с производствена дейност на лазерни системи за осветление с мощности до 3 вата.

След толкова години опит в сферата на лазерните технологии и оптоелектроника нашите продукти са с изключително качество.

Основната дейност на нашата компания е съсредоточена в производството на лазерни системи за осветление, предназначени за лазерно шоу продукция и мултимедийни изпълнения както и други лазерни продукти като индустриални лазери, лазерни лабораторни модули и лазерна електроника.

Едни от водещите продукти, разработени от Делта Лазерс, са индустриални лазери за машинно виждане и подравняване,те намират голямо проложение в индустрията. Нашите продукти са доказани на много Български компаний в сфертана на дървообработването и текстиланта индустрия.

Произвеждаме широка гама от електроника, свързана с лазерната технология, като се започне от миниатюрни драйвери за малки лазерни диоди до компактни драйвери с TEC охлаждане и микроконтролерно управление. Също така предлагаме персонализирани поръчки в тази секция. 8 години опит и иновации във всеки продукт. Европейски изработени продукти, които се изпълняват до съвършенство. Надеждна и сигурна поддръжка на клиентите.

Стоки

Нашата продуктова линия от професионални лазери,който проектират линия,точка,кръст или персонализиран профил. Нашите индустриални лазери за машинно виждане и позициониране се използват в различни индустриални браншове , който улесняват вашата обработка.Delta F серия са предназначени за професионална употеба за повишаване на качеството на вашите изделия за по-точно и прецизно рязане.

Индустриални сектори:
Дървообработваща индустрия ( за банциг машини, многолистови циркуляри, гатери и т.н.)
Металообработваща индустрия (за пробивни машини, машинно заваряване и т.н.)
Камъчна индустрия (за режещи машини на камък,гранит и т.н)
Текстилна индустрия (за разкрояващи машини, производство на обувки, дрехи, обработка на кожи и т.н.)
Производство на гуми (за маркиране на декефти )
За обезопасяване на точно определени зони (за обезопасяване на подвижен кран, за обезопасяване на опасни зони за преминаване и т.н.)

Услуги

Освен ,че произвеждаме лазерни системи в нашата страна предлагаме и мутимедийни лазерни решения за различни мероприятия и евенти под наем.

Нашият екип от DELTA LAZER SYSTEM е подготвен да направи вашата сцена с уникални лазерни и атмосферни ефекти , ние сме професионален екип с дългогодишен опит в тази сфера.

Във всички случаи всички лазерни системи се контролират от лазерни специалисти , който са запознати със всички стандарти за безопастно лазерно шоу.

Контакти

Пловдив
с.войводиново ул богомил 3
0886594992
Изпрати запитване


www.deltalasers.bg
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.