BulMarket лого

Булмеб - мебели по поръчка

За нас

Мебели "Булмеб" е производител на висококачествени дизайнерски кухни и мебели по поръчка в модерен и класически стил. Екипът на Булмеб предлага на своите клиенти, интериорни решения за всеки дом, хотел или офис. Мебелите, произведени от Булмеб са прецизно изработени, и на разумна цена.
Булмеб изработва кухни и мебели по поръчка. Цената на произведените от нас мебели се определя от размера, материалите за изработка, мебелен обков, сложност на проекта и др. Цената се калкулира при изготвяне на индивидуален проект. За всеки клиент можем да намерим приемлив вариант, тъй като предлагаме голям асортимент от материали и мебелен обков.
За изготвяне на индивидуален проект и ценова оферта, заповядайте в наш офис на адрес гр. Пловдив, ул. "Николай Хайтов" 21 или свържете се с нас на тел. 0878/293-403.

Стоки

Класически кухни по поръчка от МДФ и масив ясен, дъб, бук;
Модерни кухни по поръчка от МДФ гланц, лак и акрил.
Извити кухни по поръчка от мдф лак.
Стандартни кухни по поръчка от ПДЧ.
Мебели за спалня по поръчка.
Обзавеждане за детски стаи;
Хотелско обзавеждане;
Офис обзавеждане;
Мебели за детски градини и мини мебели по поръчка.

Услуги

Мебели "Булмеб" предоставя на своите клиенти пълен комплект от услуги: консултации по функционалното разпределение на интериорното пространство, индивидуален проект изцяло съобразен с изискванията и желанията на всеки отделен клиент, доставка и монтаж на произведените от нас за Вас мебели на супер цени!

Контакти

Пловдив
ул. "Николай Хайтов" №21
0878293403, 0878763267
Изпрати запитване


bulmeb.com
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.