BulMarket лого

Лимузини България

За нас

Лимузини под наем от най-актуалните модели в България на прекрасни промоционни цени. Лимузини България предлага оригинални американски стреч лимузини за всеки вкус и бюджет – от 6-местни до най-големите в страната 16- и 18-местни автомобили.

Lincoln Navigator и Town Car, Cadillac Escalade, Chrysler 300, Dodge Magnum и Charger. Цени на наем от 20 до 23 лева на пасажер за първи час и от 11.50 до 16.50 лева за следващ час. Страхотни оферти за пакети с голяма продължителност. Вижте подробни галерии и ценова листа със специални предложения в сайта ни https://limousines.bg.

Стоки

да празнувате в лимузина под наем е по-евтино от бар

Съществува стереотип, че да наемеш лимузина е скъпо удоволствие. В това дори има нещо вярно, ако човек я наема за себе си и я плаща сам. Когато обаче става въпрос за компания, която търси излизане вечер, отправяме предизвикателство към клиентите на всички питейни заведения. Да си доставите парти в лимузина е не само по-ефектно, забавно и паметно, но и ПО-ЕВТИНО от това да прекарате време в бара. Каква е логиката:

Лимузини България допуска всякакви внесени в лимузините закупени от други места напитки. Средната цена на пасажер във всяка от лимузините ни се движи между 20 и 23 лева за първия час от наема и между 11.50 и 16.50 лева за следващ час. Освен, че всички участници получават по чаша качествено испанско пенливо вино, включено в цената на първия час, бихме могли да заредим бара с напитки по желание на групата на цени на средностатистически магазин. Разликата в цената на напитките между магазина и бара покрива наемната цена на лимузината дори при лека консумация на стандартен клас алкохол. Ако вместо стандартно уиски решите да консумирате отлежало 12- или 18-годишно такова и вместо стандартни безалкохолни заявите енергийни напитки, партито в лимузина става над 30% по-евтино от нормално пребиваване в бар.

Разбира се, цените на пасажер са изчислени на база пълен или близо до пълен капацитет на автомобила, но Лимузини България разполага с голям брой лимузини с капацитет 6, 8, 9, 10, 13, 16 и 18 души, така че всяка компания над 4 души ще бъде настанена в автомобил, който ще съответства на броя гости в групата и така ще оптимизира разхода й.

Лимузина под наем с повод или без е не просто сравнително достъпен формат за Вашето вечерно парти; в определени случаи тя е удивително евтин начин да доставите ново, забавно и запомнящо се преживяване на цялата компания. Дори, когато титулярът на вечерта (рожденик, бъдеща булка, бъдещ младоженец) е един, подарък парти в лимузина получават всички участници в групата.

За информация, цени и много снимки посетете сайта ни

Услуги

Рожден ден в лимузина – Вашето лично мобилно заведение

Ако се колебаете какво да подарите на любимия си рожденик, подарете му преживяване. Без значение възрастта му Ви гарантираме еуфория. Лимузини България има богат опит с рожденици от 6 до 80 години – всички оставени с незабравим спомен, споделен с най-близките им хора.

 Детски рожден ден – на цени, близки до тези в средностатистически детски клуб, но с разтърсващ ефект върху децата; интерактивен формат, в който те дори нямат нужда от аниматор, забавлението е самият автомобил – децата влизат в контакт със случайни минувачи, снимат се, публикуват материал на живо в социалните мрежи (ако са на възраст да разполагат с профили в тях) и генерират така важното днес възхищение
 „Възрастен” рожден ден – на цени, близки до тези в средностатистическо заведение (таверна или бар), като освен безплатното изискано питие за „добре дошли” получавате абсолютна свобода за внасяне на всякакви напитки, закупени от магазина на цени на дребно; празнувате отново в заведение, но за периода на наема то е лично Ваше, подвижно и страшно забавно

Рожден ден в лимузина под наем е достъпен начин да доставите ново, силно позитивно и запомнящо се преживяване на цялата компания. Дори, когато празникът е на един от вас, подаръкът на купона в лимузина е за всички участници в групата.

За въпроси позвънете на телефоните ни 0882288535 и 0885326959. Запознайте се с цените и разгледайте снимки на автомобилите на сайта ни

Контакти

София
ул. Орион 78
0882288535, 0885326959
Изпрати запитване


https://limousines.bg
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.