BulMarket лого

Екофлор БЪлгария ЕООД

За нас

Фирма Екофлор България ЕООД е изключителен търговски представител на електрически отоплителни системи Fenix – Чехия и на системи за охлаждане с водна мъгла MGF- Италия. (www.mgf.bg)
Основната ни политика, е да предлагаме най-доброто и най-изгодното на нашите клиенти, като това по никакъв начин не намалява качеството на продуктите или повишава безпочвено цените на нашите системи.

Всички системи, които предлагаме се ползват с добро име по цял свят. Разработени са по последните технологии и отговарят на всички европейски стандарти и изисквания за качество, тествани във водещи европейски лаборатории.

Благодарение на дългогодишния опит,който наследихме от производителя, и множеството изпълнени обекти и доволни клиенти, фирма Екофлор България се превърна в една от водещите български компании в сферата на енергийно ефективните системи.

Стоки

СИСТЕМИ ЗА ЛЪЧИСТО ЕЛЕКТРИЧЕСКО ОТОПЛЕНИЕ,УЛУЦИ И ВОДОСТОЦИ,ОТОПЛЕНИЕ НА ХАЛЕТА И СКЛАДОВЕ,ПАНЕЛИ ЗА ИНФРАЧЕРВЕНИ САУНИ,ОТОПЛЕНИЕ С НАГРЕВАТЕЛНИ КАБЕЛИ И МРЕЖИ, ФОЛИО ЗА ОГЛЕДАЛА ПРОТИВ ЗАМЪГЛЯВАНЕ

Контакти

София
ул.Цар Симеон 16
0889666415, 029434158
Изпрати запитване


www.ecofloor-bg.com
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.