BulMarket лого

Moderato BG Вашите маси, плотове от масивна дървесина

За нас

Модерато произвежда уникални дървени маси и плотове според спецификации, готови модели маси и плотове от дървесина, live edge или чисто дърво, масивна дървесина с модерна стомана, епоксидна смола, класически маси, конферентни маси и бюра от масивна дървесина или плотове за вашата кухня и баня.Масите са ръчно изработени и завършени в студиото в Пловдив. Ще получите единствена и неповторима маса с уникален сертификат за самоличност, като осезаемо доказателство за традиционното майсторство.
С Модерато, традиционното качество е наблизо.Купувате масите директно от нас, без намесата на дистрибутор или търговец на дребно. Това спестява време за питието.
Направете живота си по-красив и по-удобен. Мебели със значение за вашето семейство, които предавате на вашите деца или внуци. Дизайн без блъф, непретенциозно и изискано късче от природата за днес и утре.
Вашите Модерато маси се произвеждат от един страстен почитател на дървесината и естествения външен вид. Той избира най-добрите материали от дървесина, приспособява частите и ги събира в едно. Придаваме голямо значение на личния подход. Качеството преобладава! След това ще получите сертификат с името на производителя и вида на дървесината.
Само да кажа: С Модерато получавате автентично парче страст...
В допълнение, за да не изхвърляме това, което природата е създала, комбинираме смола и дърво. Идеята възниква, за да донесе на пазара нова линия, характеризираща се с модерен и вечен външен вид.


Индивидуален дизайн за изключителен живот. Модерато означава изключителни дизайнерски маси и плотове в различни дизайни, изработени по поръчка и индивидуално конфигурирани.

Експресивните дизайни и луксозните материали се обединяват в нашите дизайнерски маси и аксесоари за дома, до впечатляващи уникални парчета от най-високо качество.

Абсолютният акцент сред дизайнерските мебели са нашите характерни маси : сензационни уникални плотове - от масатаза хранене до бюрото до масата за конференции, кафе или гастрономия .
Елегантни дизайнерски маси със стил
С Модерато получавате стилни жилищни помещения, както желаете и настройте. Ние предлагаме не само дизайнерски мебели по поръчка и модерни аксесоари за дома, но и обогатяваме с необичайни идеи за интериорен дизайн, модерни житейски тенденции и вдъхновения.

Стоки

дървени маси и плотове според спецификации, готови модели маси и плотове от дървесина, live edge или чисто дърво, масивна дървесина с модерна стомана, епоксидна смола, класически маси, конферентни маси и бюра от масивна дървесина или плотове за вашата кухня и баня.

Контакти

Пловдив
Стопански двор, с. Крумово
0887712977
Изпрати запитване


www.moderato.bg
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.