BulMarket лого

Пелети Маркет

За нас

Пелети Маркет оперира на пазара на биогорива от 2013 г. и поддържа дългогодишни успешни партньорства с голям брой дистрибутори, частни и бизнес клиенти, както и държавни институции. Фирмата е избраният доставчик на пелети и брикети на множество производства, хотели, развлекателни центрове, басейни, детски градини и други представители на бизнеса и обществения сектор.
Компанията се старае да предлага предимно собствени продукти, които са разработени да задоволят разнообразното търсене на различните типове клиенти. Всяка година асортиментът се обогатява, а качествата на продуктите се проверяват в съответните лаборатории. Към 2019 г. Пелети маркет предлага дървесни пелети клас А1 - премиум и икономичен, клас I3 - Индустриален, слънчогледови пелети клас Промишлен, брикети от слънчоглед или 100% дървесина, отново клас Промишлен. С този богат асортимент фирмата може да предложи екологично гориво на всеки потребител, независимо от вида на отоплителната му инсталация.
В Пелети Маркет работят експерти, които са на разположение за консултации относно избора на правилния вид пелети и брикети според спецификата на конкретния потребител.
Успеха си дължим на упоритата работа, конкурентните цени, качественото обслужване и старанието, което влагаме, за да изградим отношения на доверие и взаимно уважение с нашите клиенти.

Стоки

* PELETIMARKET - дървесни пелети клас А1 Премиум от габър,бук и бор (ТОП продукт)
* ECOnomy Pellets - дървесни пелети клас А1 Икономичен от акация, габър и бор
* GOOD WOOD Pellets - дървесни пелети клас А1 Икономичен от габър, гледичия и смърч
* Пелети INDUSTRIAL - дървесни пелети клас I3 - Индустриален
* Слънчогледови пелети 6мм и 8мм - клас Помишлен
* Слънчогледови екобрикети
* Дървесни брикети RUF от 100% букова дървесина

Контакти

Варна
с.о. Пчелина 652
0885443040, 0883210800, 0883230800
Изпрати запитване


https://peletimarket.com
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.