BulMarket лого

Саниста ВИП СС

За нас

Саниста ВИП СС ООД е Вашият избор за спокойствие и уют в областта на борбата с промишлените и битови вредители!
Предлагаме Ви професионална дезинфекция, дезинсекция и дератизация. Специализираните екипи на Саниста ВИП ще се погрижат за Вашето здраве на служебното Ви място или у дома. Така Вашите клиенти ще разберат, че държите на качеството на работата си. Продукти и услуги, които им предлагате ще допринасят за техния комфорт, без риск за здравето им!
В сферата на ДДД услугите Саниста ВИП е от 1998 г. От самото начало залагаме на най-добрите световни практики в тази област.

Наша основна цел е:
Напълно да удовлетворим изискванията и на най-взискателните клиенти.
За това в Саниста ВИП:

Поддържаме екипи, съставени от висококвалифицирани служители.
Служителите на Саниста ВИП са преминали професионално обучени в РЗИ (РЕГИОНАЛНА ЗДРАВНА ИНСПЕКЦИЯ) по програмите на МЗ (Министерство на здравеопазването).
Саниста ВИП притежава всички лицензи и разрешителни за дейността си и предоставя професионално отношение към проблемите на клиентите си.
Препарати и оборудване за ДДД услуги:
Саниста ВИП използва препарати за професионална употреба.
Продуктите са разработени от световно известните лаборатории на SYNGENTA, I.N.D.I.A., NOVARTIS, BAYER, BASF, AVENTIS и др.
Тези препарати са без цвят и мирис, не са агресивни към обработваните покрития.
Всички препарати, които използваме притежават разрешителни за употреба от Министерството на здравеопазването и при използваната технология са безвредни за хората и домашните любимци.
Подходящи са за употреба в болнични и детски заведения, домове, офиси, търговски обекти, предприятия, открити площи и др.
Саниста ВИП използва професионално техническо оборудване за изпълнение на качествени ДДД услуги.
Предлагаме Ви както абонаментно ДДД обслужване, така и еднократни обработки.
За всяка обработка издаваме протокол, с който носим отговорност за нашата работа, и служи за отчет пред органите на РЗИ (РЕГИОНАЛНА ЗДРАВНА ИНСПЕКЦИЯ) съгласно нормативните изисквания.

Ценовата ни политика е разработена в съответствие с възможностите на всеки бизнес, за да се осигурят безпроблемна работа във всеки обект и спокоен сън на деца и възрастни във всеки дом. Стойността на обработката се определя с безплатен оглед и диагностика от наш специалист за големината, вида, предназначението и степента на заразеност на обекта.

Нашата мисия е да осигурим на Вас и на Вашите клиенти и близки здраве и комфорт в дома и на работното място. Да държим далеко от дома и работното място на човека насекомите /мухи, комари, молци, оси, хлебарки, мравки, бълхи, дървеници, дрешни въшки, кърлежи и др./ и гризачите /мишки и плъхове/, които са се приспособявали за живот около хората, за да предотвратим ужасните болести и епидемии, заличавали в миналото цели селища и градове. В началото на 21 век все още съществува риск от връщането на този ужас, ако не се спазва необходимата ХИГИЕНА, като не допускаме преносителите на опасни за човека болести в близост до нашите домове, болници, училища, офиси, магазини, ресторанти, предприятия.
Всичко това ние извършваме професионално!
Наши клиенти са множество хотели, ресторанти, болнични заведения, административни и офис сгради, детски градини и училища, производствени сгради и домове. През годините успяхме да изградим с тях отношения на доверие и коректност.

Стоки

Саниста ВИП СС ООД предлага качествени продукти съдържащи всички необходими сертификати за качество и одобрени от Министерство на здравеопазването.
Предлагаме следните продукти:
Deadex - Gel, Айкън10CS, Дохлокс против мравки и против хлебарки, Мишемор Грейн, Санифорт - гранули и таблетки и др.

Услуги

Услугите ни са свързани с ДДД защита от вредители:
Дезинсекция и дезакаризация;
Дератизация;
Дезинфекция;
Пръскане и обработка срещу летящи и пълзящи насекоми;
Обработка за ДДД защита на жилещни входове и комплекси;
ДДД услуги за външни площи, тревни площи, площадки и др.
Абонаментно обслужване за частни и бизнес клиенти.

Контакти

София
ул. „Нишава“ №58, ет.1, пощенски код 1680, ж.к. Белите брези
Изпрати запитване


https://www.sanista.net
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.