BulMarket лого

"Адвокатус" ООД

За нас

Advocatus.bg е консултантска компания, специализирана в правни и бизнес консултации на физически и юридически лица. Предлаганите услуги са основани на принципите на високо качество на правното обслужване, професионална отговорност, конфиденциалност, коректност, лоялност, високи морални и етични стандарти, съчетани с индивидуален подход към всеки клиент.
Професионализмът е основата, върху която се гради нашият екип. Вярваме, че това е най-ценният ресурс, който притежаваме. Стремим се да предлагаме обслужване на високо ниво, като работим и се развиваме всеки ден, за да сме винаги актуални. Заставаме решително със своите знания и възможности зад клиентите си.
Политиката ни е насочена към предоставяне на ефективни услуги, доказателство за което е високата оценка на нашите клиенти. Като партньори, работещи за успехите им, ние споделяме знанията си с тях и им помагаме да предвият въпросите, които могат да възникнат и да узнаят възможните рискове, за да могат по най-целесъобразен начин да решат съответния казус.
Целта ни е да бъдем Вашата сигурна юридическа опора, като обезпечим спокойствието Ви, че Вашите права и законни интереси са защитени.

Услуги

За физически лица:
- правна консултация
- развод по взаимно съгласие
- обжалване на наказателни постановления
- събиране на задължения
- обжалване на незаконно уволнение
- изготвяне на правни документи и становища
За юридически лица:
- регистрация на фирма
- фирмени промени
- закриване на фирма
- GDPR пакет и документи
- Бизнес пакети и документи
- Изготвяне на общи условия и политика за поверителност

Контакти

София
ж.к. Младост 1 бл. 73, вх. 6, п.к. 1784
Изпрати запитване


https://www.advocatus.bg
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.