BulMarket лого

Pixel5 Photography

За нас

Фотографът трябва да почувства трепета на душата, да разпали сърцето, да взриви емоцията, да изчака цялата тази експлозивна смес да бликне от очите, и просто... да натисне един бутон…

PIXEL5 е екип от творчески личности, за които да снимаш означава да дадеш максимума от себе си като знание, умение и креативност, за да уловиш магията в кадъра, емоцията на преживяното и да запечаташ момента. Към всяка задача и клиент, подхождаме персонално за да изпълним точно вашето желание и цел. Смели сме да се развиваме и във въздушната фотография и видеография, което ни позволява да постигаме различен поглед и въздействие.

​Фотографите на PIXEL5 са част от екипа на Фондация "Българските корени" и се включват в нейните благотворителните каузи за опазване на българското културно-историческо наследство. Някои от направените снимки, по проекти към Фондацията, ще видите в нашите галерии на сайта. Смятаме за свой дълг, като български фотографи, да подкрепяме благородните инициативи, свързани с миналото на страната ни.

Услуги

Сватбена фотография
Продуктова фотография
Въздушна фотография
фотография за Абитуриентски бал
Детска фотосесия
Семейна фотосесия
Абитуриентска фотосесия
Интериорна фотография
Кулинарна фотография
Портретна фотография
Рекламна фотография
Модна фотография

Контакти

Пловдив
Пловдив; ул. Кап. Райчо
Изпрати запитване


https://www.pixel5.bg
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.