BulMarket лого

Център за психотерапия, психологично и психиатрично консултиране

За нас

Описание на Центъра:

Център Динамика е служба, която предлага психотерапия, психологично и психиатрично консултиране. В центъра работи екип от професионалисти, специализирани в различни психотерапевтични подходи. В своята работа терапевтите от Център Динамика се ръководят предимно от психоаналитичните (психодинамични) теории, откъдето идва и името на службата. Същевременно Центърът предлага възможности за обучение и супервизия на професионалисти. Обучителните програми са с практическа насоченост и са непосредствено свързани с терапевтичния опит в службата.

Център Динамика е създаден от група психолози и психиатри през 1995 г. с основна задача да предоставя психотерапевтични и психосоциални услуги. От 2001 г. е регистриран като лечебно заведение. Статутът на специализирана психиатрична групова практика дава по-ясна законова рамка за дейността на Центъра, чиято основна цел е постигането на психично благополучие на клиентите (индивиди и семейства). При смяната на типа регистрация на службата се запазва основната насоченост на работата, която продължава да бъде предимно с психотерапевтична ориентация.

Същностна характеристика на Център Динамика е работата в екип. Екипният принцип осигурява поддържането на високо качество на услугите и по-сполучливо съобразяване с индивидуалните потребности на клиентите. Този начин на работа позволява съчетаване на различни терапевтични подходи при спазване на ясни професионални стандарти и процедури.

Центърът си сътрудничи с широка мрежа от служби и професионалисти (психолози, общопрактикуващи лекари, психиатри, педагогически съветници и др.).

Контакти

София
ул. Мърфи № 22
02 943 11 02
Изпрати запитване


dinamikasofia.com
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.