BulMarket лого

BestDeals Rent-a-Car

За нас

BestDeals Rent-a-Car – надеждното място, където ви очаква перфектната за вас кола, която да наемете! Тук сме, за да ви осигурим возилото, от което имате нужда, а сега нека ви се представим съвсем накратко. Важно е да знаете на кого се доверявате, когато става въпрос за автомобили под наем, нали така?

BestDeals Rent-a-Car е млада фирма, с амбиции да задоволява индивидуалните изискванията на клиента, но и да ги надхвърля, като предоставя отлични услуги, 24/7 връзка с наш представител от отдел Обслужване на клиенти, а също така и като ви предложи богата гама от поддържани и икономични коли, винаги на разумни и конкурентни цени.

https://bestdealsrentacar.com

Стоки

Разполагаме с богат асортимент от различен клас автомобили – Икономичен, Компактен, Стандартен, , Автоматик.
Предлагаме наем на кола както за дългосрочно, така и за краткосрочно ползване. Моля, имайте на предвид, че минималният период за наем на кола е 2 дни (48 часа), по повод максималния, е добре да се свържете предварително с нашия екип, за да ви изготвим най-изгодната оферта и индивидуално предложение.
При нас можете да намерите идеалния автомобил за бизнес или семейно пътуване, за ползване в случай на специален повод като сватба, абитуриентски бал или корпоративно събитие.
Можете да разчитате на BestDeals Rent-a-Car и за трансфер от и до българско летище с наш автомобил.
Ако имате нужда и от личен шофьор с перфектни професионални качества, дългогодишен опит и чисто досие на пътя, свържете се с нас, за да придвижим нещата за вас по максимално изгоден за вас начин.
Нашите автомобили са снабдени с цялостното необходимо оборудване, включително и за дълъг път – резервна гума, инструменти, както и допълнителните аксесоари, изисквани по закон от КАТ - авариен триъгълник, пожарогасител, аптечка, светлоотразителна жилетка.
Нашите коли се предават с пълен или празен резервоар (зависи от сезона и избрания модел), като се връщат така както са получени. Моля, имайте на предвид, че ако автомобилът е предаден с пълен резервоар, но го върнете с непълен, разликата се доплаща по цената на горивото към момента на връщане.

Контакти

София
ул. Цар Самуил 122
892 47 69 29
Изпрати запитване


https://bestdealsrentacar.com
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.