BulMarket лого

Magic Green Land

За нас

Здравейте! Ние сме Magic Green Land – MGL.
На пазара сме повече от 10 години и сме една от най- бързо развиващите се фирми за озеленяване в България.

Фокусът ни е върху цялостният процес на озеленяване с всичките го съпътстващи дейности, като проектиране, вертикална планировка, разчистване, моделиране, дрениране, напоителни системи, изграждане на всички съоръжения и елементи на вашата градина, в това число и настилки.

За това ние сме толкова силни, защото изпълняваме пълният пакет за вашата градина. Не е необходимо да търсите различни майстори.


Можем да ви помогнем и само със съвет ако ни потърсите или позвъните. Вижте нашият колектив от специалисти. Разполагаме и с професионална техника

Стоки

Вижте част от нашите продукти тук.

https://business.google.com/products/l/12978372078696545097

Услуги

Борба с вредители по градината
Спасете се от къртица, сляпо куче, змии, мравки, корояди, дървояди, мишки, съсел, лисици, кучета, котки, калинки, оси, стършели, диви пчели, комари, мухи, паяци, бълхи, хлебарки и др. На практика всичко - доказани методи на борба.
Борба с плевелите
Борба с всички плевели в градината. Не само с широколистни плевели, а и борба с троскот и други житни треви. Подобряване на почвените условия и химичният и механичен състав. Възстановяване на треви загубили цвят. Както и на жълти, червени треви и др. в следствие на недостиг на вещества и минерали.
Засяване на тревни площи
На всякакви терени (независимо от наклона) и почви. Правили сме коване на тревен чим на много стръмни терени. Правили сме затревяване против свличане с мрежи. Терасирали сме терени. Редили сме чим върху бетон. Засявали сме върху глинести почви, черноземи, почви без поливни системи и др. екстремни.
Косене/поддръжка на тревни площи
Знаем на каква височина да поддържаме вашата трева през различните сезони на годината. Знаем, кога и с какво да я подхранваме. Знаем, кога и от какво тревата има нужда. Разбираме от всичко и даваме всичко на нашите клиенти. Нашите обекти винаги са най-добри независимо в коя част на България са.
Мулчиране
Правим всякакъв вид мулчиране. Всеки вид има своите характеристики, изисквания, плюсове и минуси и ние ги знаем. Няма да ви предложим и няма да направим неподходящо мулчиране за градината ви въпреки вашето желание. Борим се с плевелите в цветята с помощта на дървен чипс или кори, като мулч.
Полагане на тревни площи
Полагане на готова трева - тревен чим. Това е услугата от вчера за днес. Става много бързо, ефектно и красиво. Имате трева веднага, а за същинското вкореняване е необходим около месец след поставянето в зависимост от условията. Нашето мото е няма невъзможни неща. Налагало ни се е и да "заковем" чим
Почистване на дворове
След нас вашата "джунгла" в двора, е като добре поддържана градина. Теста, който правим ..ако клиентката ни не си скъса чорапогащника при разходката ..Значи сме се справили отлично. След почистването - извозваме отпада с камион, контейнер или го дробим с дробилка. По желание на клиентите.
Ремонт/поддръжка на напоителни системи
Има стари поливни системи, за които не сте и чували. Те отдавна не съществуват. Части за ремонт за тях няма, който може да се справи с това, значи може да се справи с всяка поливна система. Различното в нас, е че правим оптимално - обективни поливни и корекции на поливни системи. Поливаме всичко.

Контакти

София
София, с. Волуяк, ул. Дружба №14
0887791637
Изпрати запитване


www.magicgreenland.com
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.