BulMarket лого

Дар Птица

За нас

Дар Птица е онлайн магазин, който предлага нестандартни ръчно изработени подаръчета за гости на сватба и кръщене както и аксесоари и игри за моминско парти. Повечето сувенири са персонализирани. Те са подходящи и за други поводи с много гости като например юбилей, годишнина от сватба и рожден ден. Голяма част от продуктите са авторски и са уникални за България. Могат да бъдат намерени само в сайта на Дар Птица: https://podaracizasvatba.com/shop/

Дар Птица се стреми да предлага всички свои продукти на достъпни цени, за да могат повече хора да си ги позволят. Повечето сувенири са ръчно изработени от качествени материали като се отделя нужното внимание на всеки детайл. Едни от най-популярните продукти са: мини книжки с любовни мисли, стъклени магнити, игри за моминско и ергенско парти както и табелки с имена на гостите с метални винтидж ключета.

Стоки

Игри и аксесоари за моминско парти, аксесоари и игри за ергенско парти, сватбени сувенири и декорация, подаръци за гости на сватба, кръщене, фирмени събития и други събития на ниски цени.

Контакти

Варна
Дубровник бл. 17
0883488309
Изпрати запитване

София
Дар Птица
0883488309
Изпрати запитване


https://podaracizasvatba.com/shop
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.