BulMarket лого

ЕЛАНА-Г ЕООД

За нас

„Елана - Г“ ЕООД е създадена през 1998 г. Предмет на дейност е производството на мебели за баня. Вече повече от 20 години ЕЛАНА предоставя на своите клиенти висококачествени стоки и услуги, атрактивен дизайн на продуктите и конкурентни цени и съвсем основателно заема челни позиции на българския пазар.

Запазена търговска марка на „Елана - Г“ ЕООД е elanalux.com, който не е само онлайн магазин, но имаме и реален такъв. Физическият адрес се намира в град Русе, ул. „Николаевска“ №40 с работно време от понеделник до петък 9:00 – 18:00 ч. и събота 9:00 – 13:00 ч.

Складът и цехът на Елана-Г се намират на адрес бул. "Трети март" 64 - двора на бившето "Славянско изкуство".

Стоки

Мебелите за баня на Елана-Г са произведени от разпенено PVC, след което допълнително са обработени с гланцова полиуретанова боя. По този начин се запечатват и могат да се експлоатират при различни атмосферни условия. Запазват цвета си дълго време и са на 100% водоустойчиви. Подходящи са за мокри помещения с директно излагане на водна струя. Освен това, в зависимост от желанието на нашите клиенти, цветовата гама може да се избере по RAL каталог. Произвеждаме и мебели с HPL покритие, придаващо дървесен десен на шкафовете, които в последно време са много актуални и търсени.

Дизайнът на нашите мебели е създаден на база тяхната функционалност. Моделите ни са с фиксирани размери, но работим и по индивидуални на клиента. Разработвани и тествани в годините, нашите шкафчове вече са се утвърдили на пазара, а Елана е една от най-предпочитаните марки в страната.

Изпипваме детайлите, влагаме творчество и умисъл в продуктите си и имаме индивидуален подход към всеки клиент. Точно затова съвсем заслужено заемаме водещи позиции сред другите български производители.

Услуги

Освен производител на мебели за баня Елана-Г ЕООД е и фирма, занимаваща се с търговия. В нашия склад може да намерите всичко за вашата дограма - алуминиеви профили за комарници, алуминиеви первази, винкели, ППД дъски, дръжки, панти, сглобки, мрежи, гума и всичко друго, което придружава ремонта и направата на дограма.
Изработваме и монтираме:
дограма - PVC и алуминиева, като предлагаме на нашите клиенти качество и стандарт;
душ кабини и стъклени паравани от 8-милиметрово закалено стъкло, като сме официален вносител на обкова.
Разполагаме и с реален магазин, който дава възможност да се видят немалка част от предлаганите артикули. Предлагаме и артикули собствен внос, което дава възможност на потребителите да пазаруват от първа ръка и съответно им гарантира покупка на най-добра/изгодна цена.
Някои от продуктите ни са произведени специално за ЕЛАНА – моноблок и интериорни врати на конкурентни цени.
Разполагаме със собствен цех, което осигурява възможност за бързо отстраняване на евентуални експлоатационни проблеми и гаранционно обслужване. При нас ще получите и изчерпателна консултация от специалист в областта, с предложения при решаване на потенциални казуси.

Контакти

Област Русе
Русе
бул. Трети март 64
0899113788
Изпрати запитване

Русе
ул. Николаевска 40
0893381016
Изпрати запитване


https://elanalux.com
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.