BulMarket лого

Билкови Тинктури БГ

За нас

Фирма "Терис 2018" ЕООД е Българска компания, чиято мисия е да възвърне здравето във всеки един дом с помощта изцяло на натурални, билкови продукти, така както се е правило още от древни времена. Тогава, когато не е имало хапчета и хирурзи, а хората са били здрави духовно и физически. Времената - доказателства, че не всеки сезон "носи" болест и съществува живот,без толкова чести боледувания.

Билковите тинктури произведени от “Терис 2018“ ЕООД са с изцяло натурален състав - не съдържат химични добавки като стабилизатори, ароматизатори и оцветители. Всяка тинктура представлява специално подбрана комбинация от билки, която влияе положително върху състоянието и функциите на органите и системите в човешкото тяло, за които е препоръчана.

Използваните в рецептите билки са само български, внимателно подбрани по количество и състав на активните вещества. Те са диворастящи, типични за България. Районите, от където се събират билките, проверено и гарантирано са запазени от токсични и други замърсявания.

Билките не се обработват с химикали и на се сушат термично, което гарантира максимално запазване на лечебните им качества, ефективност и свойства.

Продуктите са хранителни добавки, които могат да се приемат както самостоятелно, така и едновременно с лечение, предписано от вашия лекар.
https://bilkovitinkturi.bg/

Стоки

Билковите тинктури - са хранителни добавки, в които се влагат български билки от екологично-чисти райони и се произвеждат в съответствие с изискванията на добрата производствена практика съгласно въведената НАССР система за контрол на качеството и безопасността.

https://bilkovitinkturi.bg/produkti

Услуги

Стани наш партньр:

НИЕ ВИ ПРЕДЛАГАМЕ:
разработена мрежа от кабинети за алтернативна медицина в цялата страна;
екип, които ще организира графика ви и ще поддържа обратна връзка с пациентите, при нужда от допълнителна консултация;
богата гама утвърдени на пазара в България и чужбина 100% натурални билкови продукти, с доказани бързи и ефикасни лечебни свойства;
възможност за изготвяне на персонален сайт и страница;
екип от утвърдени маркетинг специалисти, които да се грижат ежедневно за вашето професионално представяне и развитие;
на колеги, занимаващи се с ирисова диагностика предоставяме и апаратура за работа;

АКО И ВАШАТА МИСИЯ Е ДА ВЪРНЕМ ЗДРАВЕТО НА ХОРАТА,
ЧРЕЗ ПРИРОДАТА, ОЧАКВАМЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС!

https://bilkovitinkturi.bg/partniori

Контакти

София
Студентски град, бул. Академик Стефан Младенов 72
089 302 2096
Изпрати запитване


https://bilkovitinkturi.bg
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.