BulMarket лого

Адвентур

За нас

Ние от Адвентур сме посветени на мисията да ти покажем света чрез онези уникални моменти и преживявания, които те правят истински щастлив и вдъхновен да разказваш истории. Умело подбраните ни дестинации и програми са продукт на всички любими места, които сме посещавали многократно, и сме избрали да споделим с теб. Защото създаването на пътешествия е изкуство, което ние наистина обожаваме. Сигурни сме, че нашите предложения ще запалят искрицата за приключение в теб!

Компанията ни "Адвентур" ЕООД e с лиценз за туроператор и турагент от Министерството на туризма с № PKK-01-7993.

Нашата цел е да предоставим на клиентите ни първокласна туристическа услуга от момента на постъпване на запитването до самия край на пътуването. В своята практика имаме реализирани стотици групови пътувания, в които всеки елемент от туристическото изживяване е бил старателно планиран и изпълнен до последния детайл. Залагаме на работа с доказани партньори, реномирани хотели, комфортен транспорт и опитни екскурзоводи. Чрез коректност, професионализъм и внимание към детайла се стремим да изградим доверие и дългосрочни отношения с нашите клиенти и партньори.

Можете да се свържете с нас за:
• организиране на групови и индивидуални пътувания до всяка точка на България и чужбина;
• резервации по програми на други български или чуждестранни туроператори;
• изготвяне на маршрути по заявка;
• закупуване на самолетни билети;
• индивидуално обслужване на клиенти с разнообразни интереси;
• организиране на ученически екскурзии, фирмени пътувания и тиймбилдинг.

На нашия сайт ще намерите голямо разнообразие от предложения за екскурзии и почивки. Част от тях са организирани от АдвенТур, а друга част от програмите са на някои от най-реномираните български туроператори, като Абакс, Бохемия, Тез Тур. За повече информация относно конкретна програма, можете да изпратите запитване във формата ни за контакти. Стараем се да отговаряме на всички запитвания в рамките на 24 часа.

С бранда ни Turkuaz и уеб сайта pochivki-turcia.bg, сме също така специализиран агент и водещ туристически резервационен портал за дестинация Турция. Резервирайте своята лятна почивка на pochivki-turcia.bg сега!

Контакти

София
р-н Искър, бл. 71
Изпрати запитване


https://adventour.bg
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.