BulMarket лого

ПИ ЕНД ЕН БЪЛГАРИЯ ЕООД

За нас

„ПИ ЕНД ЕН БЪЛГАРИЯ“ ЕООД е специализирана компания, която работи в сферата на производството на метални конструкции и строителството на жилищни и нежилищни сгради.

Разполагаме с екип от висококвалифицирани специалисти с дългогодишен опит, които не само изпълняват всеки проект с изключителна прецизност и старание, но са фокусирани и върху персоналното внимание, отзивчивост и постоянна комуникация с всеки клиент. Партнираме си с доказани професионалисти – проектанти, строители, доставчици на материали и технологии.

Производствената и складовата ни база се простира на 9 000 кв.м. площ и е оборудвана с първокласна и иновативна техника от водещи производители, с която изпълняваме качествено дори и най-сложните проекти. Благодарение на дългогодишния си опит и модерно оборудване, успяваме не само да спечелим нови клиенти и партньори, но и да ги задържим.

Нашата мисия е да произвеждаме метални конструкции и да извършваме строежи без компромис с качеството във възможно най-кратки срокове. Стремим се да прилагаме организация и технологии, които при разумна цена позволяват коректна подготовка и навременна реализация на желания проект.

Наша дългосрочна цел е да заемем челна позиция сред компаниите в бранша както на българския, така и на чуждестранния пазар.

Услуги

Производство и монтаж на метални конструкции
Доставка и монтаж на термопанели и профилирана ламарина
Производство на конструкции за трансформаторни подстанции
Производство на метални палети за транспорт и складиране
Производство на контейнери за строителни отпадъци
Транспорт
Консултантски дейности

Контакти

Панагюрище
производствена база на ПИ ЕНД ЕН БЪЛГАРИЯ ЕООД в местност „Стопански двор“
0884888301
Изпрати запитване


https://pandn-bulgaria.com
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.