BulMarket лого

Tendencia BG

За нас

Тенденция ПД ЕООД е българска фирма, създадена през 2011г. Специалисти сме в производството, доставката и монтажа на щори, завеси и пердета за частни домове и хотели.

Независимо дали работим по малък частен проект или голяма корпоративна поръчка, предлагаме на клиентите си професионализъм, отговорност, емоция от произведения продукт и удовлетворение от крайния резултат.

Осигурете си индивидуално отношение и безпроблемен процес. В Тенденция ПД ЕООД създаваме оригинални идеи, разработваме цялостни проекти и осъществяваме комплексни решения, съобразени със специфичните вкусове и изискванията на всеки отделен клиент.

Стоки

Предлагаме голямо разнообразие от щори, включително с автоматизирано управление. Изберете между перде щори, венециански щори, вертикални щори, фото щори, персонализирани според желанията на клиента, щори Венеция, Дуо вижън, щори Хармония, плисе щори, римски и австрийски щори, дървени и бамбукови щори, както и щори тип Японска стена.

Няма нужда изборът на перфектните завеси и пердета да е сложен. Екипът ни ще улесни процеса и ще ви помогне да вземете най-подходящото решение за вашите нужди. Голямото разнообразие от платове, десени, корнизи и аксесоари в нашия каталог ще ви помогне да придадете завършен вид на дома си. Колекцията ни от пердета и завеси може да задоволи и най-дръзките вкусове – ефирни платове, меки и текстурирани тъкани, дизайнерски решения, от класически до съвременни и шикозни модели.

Услуги

Мобилен Шоурум
Край на догадките как да изберете точните завеси и пердета или щори, за да придадете завършен вид на стаите. Опитните ни консултанти ще посетят дома ви, ще донесат мостри и ще ви помогнат да изберете точния плат за вашите пердета, подходящите щори за прозорци или завесите, които да ви осигурят комфорт и качествена почивка.

Монтаж на щори, корнизи и аксесоари
За нас удобството на клиента е приоритет, затова предлагаме цялостни услуги по управление на проекта, от първото посещение до последните детайли и поставянето на аксесоари. Разполагаме с монтажна група с добре обучени професионалисти, които работят изключително бързо и с внимание към детайла. Те ще монтират внимателно, прецизно и чисто избраните от вас продукти.

Професионално ушиване на пердета
Фирма Тенденция ПД разполага с шивашко ателие, в което работят професионалисти с дългогодишен стаж. Може да разчитате на бързина и качество – предлагаме ушиване на пердета, римски щори, декоративни възглавници, шалтета и покривки за маси. Уверено изберете последните акценти от интериора на помещенията и ние ще ги изработим за вас.

Контакти

Русе
ул. „Георги С. Раковски“ 7, Търговски център Дунав

София
Мобилен шоурум
+359 885 415 676, +359 893 347 097, +359 893 398 688
Изпрати запитване


https://tendencia.bg
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.