BulMarket лого

AIRMARG.BG

За нас

Airmag е онлайн магазин за търговия с климатична техника, също така сме специализирани в проектирането и изграждането на битови и индустриални климатични (ОВК) и вентилационни системи.

Фокуса ни на предлагане е насочен към термопомпите от видовете моноблок въздух-вода и вода-вода, термопомпите сплит системи.Брандовете, които можем да предложим на нашите клиенти са MAXA, Daikin, Mitsubishi, Gree, Midea.
Имаме възможност да ви посетим и да направим оглед и консултация свързана с Вашия идеен проект, също така да направим оферта и монтаж на термопомпата, като гарантираме едно перфектно изпълнение на проекта.


Климатиците, които предлагаме са на същите гореописани брандове отново предлагаме оглед и изпълнение на Вашата заявка.

Градовете, в които оперираме са: Пловдив,Смолян, Пазарджик,Панагюрище, Карлово, Сопот, Асеновград, Първомай, Хасково, Димитровград, Стара загора, Раднево, Сливен, Ямбол, Велико Търново, Русе.

Стоки

Инверторни и хипер инверторни климатици с ниска консумация на енергия
В категория климатици ще намерите инверторни и хипер инверторни машини, които са надеждни и са от висок енергиен клас, Работещи безпроблемно в в най-горещите, така и в най-студените дни.


Какво означава висок енергиен клас климатик ?
Термопомпи Въздух - Вода
Термопомпите, които предлагаме са надеждни, с висок енергиен клас и предимно от тип въздух вода.
Марките, които предлагаме са: Daikin и MAXA.

Машините могат да произвеждат битово гореща вода целогодишно, което е опция за спестяване на електро енергия , чрез трипътен вентил, който може да бъде поставен при желание на клиента и изградена инсталация позволяваща интегриране на тази екстра.
Към тях предлагаме, като допълнение и изнесено Wi-fi touch стенно управление, което дава възможснот да управлявате удобно процесите с няколко клика с опростен интерфейс.

КА модул - предотвратяване на замръзване на водата в системата, чрез нагряване на пластинчатия топлообменник за подпомагане на дефрост цикъла

Специално покритие на външното тяло против корозия, чиято причина може да е влажността или високото ниво на соли в заобикалящата я среда.

Услуги

Климатиците на AIRMAG
Предлаганите от нас климатици на директно изпарение и мултисплит са надеждни, тихи, създават комфорт при всеки режим на работа. Дават надеждност и са с висок коефициент на енергийна ефективност. Климатиците са с пълна гаранция от 2 до 5 години с богат избор от А+ до А+++. Инверторни и хиперинверторни климатици с богат избор от капацитети (BUT) 7ца, 9тка, 12ска, 18ска, 24ка.

Видове климатици, които можете да намерите при нас:

Инверторни климатици
Хиперинверторни климатици
Подови климатици
Колонни климатици
Сплит (от 2 до 6 вътрешни тела)

Контакти

Пловдив
Пловдив
0884920406
Изпрати запитване


https://www.airmag.bg
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.