BulMarket лого

Theirtalks

За нас

Отдавна се твърди, че родителството е най-висшата форма на израстване в човешката история. Човек променя себе си, своите навици, време, разбиране за Света и общността. Но, освен най-преломният момент, родителството е и най-красивият, изпълнен с щастие, радости и безвъзмездна любов, детски смях, тъга, преживявания и емоции, споделени с мама и татко - най-важните и отговорни хора.

Ние сме семейство, екип от безкрайно любопитни родители, майки, професионалисти в своята сфера и експертиза. Нашата основна мисия е да направим майчинството и родителството по-добро и възпитателно за всички, които са предприели стъпката да бъдат родители.

Ние споделяме истински истории, научни статии от достоверни, проверени източници. Отделяме внимание да проследяваме всеки един тренд в майчинството и периода преди и след него, за да ви предоставяме най-новата и актуална информация, която да ви предложи подкрепата и вдъхновението, от които се нуждаете точно в този момент.

Благодарение на екип от десет прекрасни дами, майки, дъщери, съпруги, приятелки, авторки в платформата, ние имаме възможност да споделяме реална преценка и интересно авторско съдържание за всяка майка с грижа, внимание и любов.

На платформата theirtalks.com също може да откриете и интересни рубрики. Една от тях е "Ние жените". В специално създадената рубрика, Ние, жените, екипът ни кани вдъхновяващи примери за успели жени/дами, мама предприемачи, инфлуенсъри, мама инфлуенсъри и създатели на различни платформи, бизнеси, проекти, както и просто обикновени жени, домакини, съпруги, дъщери, които имат истинска, лична и интересна история с вдъхновяващ пример, която искат да разкажат на останалите.

Ние, жените има за цел да вдъхнови, мотивира, окуражи и подкрепи жени, които имат нужда от съвет, история, помощ, интересна идея или виртуално потупване по рамото, казвайки - "Не си сама!".

Рубриката се провежда всяка събота и неделя в нашия Instagram профил, а всяка седмица имаме специални и интересни гости.

Обсъждаме важни и значими теми, които засягат женското здраве, психика, развитие, лично и професионално израстване, предприемачество, бизнес, лайфстайл, комплекси, женско здраве, грижа за жената, семейство, деца, майчинство, партньорски взаимоотношения, спорт, здраве.

Открий своя вдъхновяващ пример в нашите епизоди.

Повече може да отркиете в линковете по-долу:
https://www.theirtalks.com/about-us
https://www.theirtalks.com/nie-jenite

Стоки

Реклама
Създаване на авторско съдържание
Маркетинг до допълнителна аудитория

Услуги

Реклама
Създаване на авторско съдържание
Маркетинг до допълнителна аудитория

Контакти

Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.