BulMarket лого
 • ОБЛИКОС 96 – изделия от технически пластмаси и каучук за промишлеността

  Фирмата е с дълъг опит в производството на детайли за промишлеността. Работим с различни пластмаси като полиуретан, полиамиди, полиацетал, полиетилен, полиестер и много други, като формите и размерите също варират. Качество и трайност от ОБЛИКОС 96!
  София
  ул. „Професор Христо Вакарелски“ 13А, партер
  Тел.: 02 962 72 13
  Изпрати запитване
 • ЛАЗАТЕК – търговия с металорежещи машини

  Разчитайте на професионалния ни екип за прецизен ремонт и продажба на металорежещи машини. Компанията е специализирана във внедряване на нови технологии за металорежещи машини с ЦПУ, инсталиране на оборудване, окомплектовка и обучение на работещ персонал.
  София
  ул. “Овчарска”22
  Тел.: 029367261
  Изпрати запитване
 • РОМИ ТЕХ – лабораторни и промишлени измервателни уреди

  Компанията предлага лабораторни и индустриални везни, pH метри, влагоанализатори, аутосемплери, апарати за термичен анализ и селекция от прецизна апаратура от световно доказания производител на промишлени и лабораторни уреди METTLER TOLEDO – Швейцария.
  София
  ул. Прелом 8
  Тел.: 02 971 9490
  Изпрати запитване
 • Solaren Panel - фотоволтаични панели, ветрогенератори, инвентори

  Фирмата е създадена през 2017г , като основният предмет на дейност е доставка на компоненти , проучване, проектиране и изграждане на системи от възобновяеми източници.
  Варна
  ул. Панагюрище 17, офис 22
  Тел.: 0877186901
  Изпрати запитване
 • ФОРКЛИФТБГ ООД

  Форклифтбг ООД е сред доказаните лидери на пазара със складово-подемна техника и стелажни системи.Можете да разчитате на нас , ако търсите: -рециклирани мотокари,електрокари и складова техника -нови мотокари,електрокари и складова техника -транспалетни колички -сервиз -резервни части -тягови...
  Пловдив
  бул.Васил Левски 242 Б
  Тел.: 0886069986
  Изпрати запитване
 • Милкотроник ООД

  Производство на млекоанализатори
  Стара Загора
  бул.Цар Симеон Велики 167А
  Тел.: 0886841396
  Изпрати запитване
 • ХИДРОРЕСУРС – проучвания и сондажи за вода

  ХИДРОРЕСУРС е с богат опит в изграждането на професионални сондажи за вода. Работим с експерти в провеждането на хидрогеоложки проучвания, изграждане на сондажни тръбни кладенци, изготвяне на документация за разрешителни, проучване и водоползване.
  Благоевград
  ж.к. Еленово бл. 37, вх Б
  Тел.: 0886 677 139
  Изпрати запитване
 • Сан Макс Трейд ЕООД

  Ние се се занимаваме с доставка на оборудване и резервни части от Китай. Предлагаме синхроблоки, изплакващи машини, пълначни машини, затварящи машини, етикитиращи машини, фолиращи машини, опаковъчни машини, консервни, транспортни системи, машини за монтаж картонени кутии и др.
  София
  бул.Цариградско шосе, 131, "АТМ Бизнес Център"
  Тел.: +359876989710
  Изпрати запитване
 • NOISE•B•GONE - устройства за контрол на шума

  Спокойствието Ви постоянно е нарушавано от шумни, несъобразителни съседи, от непрестанно лаещо куче, от тийнейджъри, вдигащи невъобразим шум? В сайта NOISE•B•GONE ще откриете решение – устройства за бял шум, антифони, стингъри, вибро колони и много други.
  София
  ул. „Среброструй“ 8
  Тел.: 0882 59 39 03
  Изпрати запитване
 • „Еликом“ – водещ производител на електронни везни и кантари, фискални устройства

  „Еликом електроник“ е сред водещите производители у нас на електронни кантари и електронни везни, фискални устройства и индустриални измервателни системи. Изработваме и етикетни принтери. Предлагаме широка гама прецизни изделия с високо качество.
  София
  бул. Цариградско шосе 131 „АТМ-Център“, ет. 4 офис 422
  Тел.: 0886679338
  Изпрати запитване
 • ИНДУСТРИАЛТЕХНИК - Производство на хидравлични помпи, клапани, аксесоари

  Подобрете хидравликата с ИНДУСТРИАЛТЕХНИК. Ние изработваме надеждни хидравлични помпи и клапани, заедно с прилежащите аксесоари, хидромотори, хидравлични цилиндри и др. Единствен производител сме на хидравлични зъбни помпи от IV и V група.
  Шипка
  Шипченско шосе
  Тел.: 0431 62317
  Изпрати запитване
 • ВЕЛПАК 21 – производство на хартиени, картонени и пластмасови опаковки

  „Велпак 21“ ООД е един от лидерите в страната в производството и износа на велпапе и хартиени, картонени и пластмасови опаковки. Ние се стремим да предложим високо качество на продуктите, съобразено с всички стандарти, като запазваме добрата цена.
  София
  с. Кривина, ул. Св. Спас 9
  Тел.: 0888 519 690
  Изпрати запитване
 • ЕР ЕС ТЕ – техника за вакуум и сгъстен въздух

  „ЕР ЕС ТЕ“ e специализирана компания за продажба на първокласна техника за вакуум и сгъстен въздух. Предлагаме Ви професионална селекция на вакуум помпи, индустриални компресори, въздуходувки, изсушители и компресори за пневмо транспорт и консумативи.
  София
  кв. „Филиповци“ ул. „Земеделска“ №39
  Тел.: 0886198065
  Изпрати запитване
 • БОКС МАРКЕТ – пластмасови и картонени кутии за храна, транспорт; кутии за подаръци и по поръчка

  „Бокс Маркет“ е мястото за идеалната за Вас кутия. Независимо дали търсите картонени или пластмасови кутии, за храна, транспорт или подарък – при нас ще намерите точната форма и размер. Ако все пак търсите нещо нестандартно, ние ще го изработим.
  София
  София
  Тел.: 0887519668
  Изпрати запитване
 • EuroAgro

  EuroAgro е компания, създадена за да бъде в услуга на българския фермер. Дейността ѝ включва внос и продажба на отделни уреди и цялостно оборудване за животновъдни и земеделски стопанства. Сред продуктите най-ярко изпъкват гамата френски гъвкави резервоари CITERNEO и широк спектър висококачествени...
  София
  ул. Всеволод Гаршин 8
  Тел.: 0885374355
  Изпрати запитване
 • ВЕРА 94 – професионално кухненско оборудване

  ВЕРА 94 е компания за производство и търговия с професионално кухненско оборудване. При нас ще откриете иновативнa техника за професионалната кухня на над 15 световно доказани марки - конвектомати, миялни машини, шокови охладители, топлинни уреди – фритюрници, фурни, котлони, паста кукър и всички...
  София
  ул. Цар Симеон № 235 Офис сграда „Сити Парк“ ет. 4
  Тел.: 0886 177 515
  Изпрати запитване
 • „ВБ сензорик“ – техника за индустриална автоматизация

  „ВБ сензорик“ ЕООД търгува с модерна техника за индустриална автоматизация. Според изискванията на конкретния проект доставя продукти от водещи, тясно специализирани производители. Извършва техническо консултиране при избора и поема поддръжката ѝ.
  София
  бул. „Шипченски проход“ 63 Комплекс ЕЛЕКТРОНИКА – производствен корпус, етаж 2
  Тел.: 0889 10 03 01
  Изпрати запитване
 • Хасково
  tsar kaloyan 12-18
  Изпрати запитване
 • 3Dpro - Филамент, 3D принтери и аксесоари

  Онлайн платформа за пазарене на - Филамент (PLA, PLA Max, PETG, ABS, ABS+, ASA и др. ), 3д принтери , аксесоари, CNC машини, Лазерно гравиране.
  Варна
  ул. Георги 12
  Изпрати запитване
 • ХЛАДИЛНА СКЛАДОВА БАЗА ВАРНА СТОК

  Хладилна складова база ВАРНА СТОК се намира в гр. Варна, Западна Промишлена Зона, разположена на обща площ от 8300 м2 с удобна, директна връзка с Авто-магистрала „Хемус“.
  Варна
  ул. „Цар Освободител“ 271
  Тел.: 0887598089
  Изпрати запитване
 • ГЕО СИС

  Създаваме и изграждаме качествени и съвременни енергоспестяващи, енергоефективни системи за отопление и климатизация на бизнес сгради, производствени халета, магазини, еднофамилни къщи и още.Високото качество,което предоставяме на нашите клиенти се потвърждава със сертификатите,които...
  София
  бул. „Кукленско шосе“ 47, Пловдив, България, 4017 Пловдив
  Изпрати запитване
 • Проекти в действие Варна

  Ние от Проекти в действие Варна реализираме всяка ваша идея. Професионално ще Ви консултираме при покупка или наемане на имоти Варна, ремонт и обзавеждане, управление на имоти за дългосрочно и краткострочно наемане, реализация на различни проекти. Свържете се с нас, за да Ви помогнем чрез съвет или...
  Варна
  Варна
  Тел.: +359888663262
  Изпрати запитване
 • БГ Инструменти за дома и градината.

  БГ Инструменти за дома и градината. Осветителни тела, машини за бита, строителството и селското стопанство.Предлага разнообразие от автоаксесоари, акумулатори, електроапаратура, измервателни уреди, електро и пневматични инструменти. Винтоверти, дрелки, бор машини, перфоратори, гайковерти, лазерни...
  Ямбол
  Индустриална зона
  Тел.: 0894236611
  Изпрати запитване
 • Складово оборудване ЕООД

  Предлагаме части, ремонт и рециклиране на мотокари. Складова техника и оборудване. Всички видове стелажи. Стоманени и полипропиленови въжета. Товарозахватни съоръжения - куки, шегели, халки, обтегачи и др. Вериги и аксесоари за тях. Гуми, масла и смазки. Колани и сапани - въжени, верижни,...
  Пазарджик
  ул. Царица Йоанна 29
  Тел.: +359 895 757 447
  Изпрати запитване
 • Джоди Трейд

  Джоди Трейд ООД е производител на строително оборудване - Скелета: фасадно, мобилно, строително. Улей за строителни отпадъци. Вносител на строителни колички, платформени колички, товарни колички; стълби, инструменти. Продава и отдава под наем. Има онлайн магазин и физически магазин в София.
  София
  ул. „Крум Кюлявков“ 25В, пощенски код 1172
  Изпрати запитване
 • Форстор

  Стелажи и складово оборудване
  Пловдив
  Георги Бенев 14
  Тел.: 0899171636
  Изпрати запитване
 • КАМ-919 - производство на опаковки за транспортиране от картон и велпапе

  Като дългогодишен производител на опаковки от велпапе и картон, фирма „Кам 919“ познава специфичните изисквания на пазара. Стремим се да не поставяме ограничения пред нашите клиенти. Знаем, че качественото транспортно опаковане може да спечели доверието на контрагентите, а красивата и оригинална...
  Пловдив
  бул. ”Коматевско шосе” 314
  Тел.: 032/ 690 727
  Изпрати запитване
 • ЕЛКО ЕП България

  ЕЛКО ЕП е един от водещите световни производители на електро системи за жилищна, офис и промишлена автоматизация. Ние доставяме на света през последните 25 години, нашето основно производство са релета, но ние също предлагаме безжични и IoT продукти. Но не сме се насочили само към продуктите, ние...
  Габрово
  ул.Орловска №23
  Тел.: +359 89 355 6772, +359 87 780 1877, +359 87 780 1804
  Изпрати запитване
 • Тотал Пак

  Тотал Пак е регионален лидер българския пазар за дистрибуция на широка гама от продукти за опаковане и стоки за еднократна употреба. Нашият онлайн магазин предлага широка гама от опаковъчни продукти на борсови цени. Ние сме Вашият надежден доставчик на опаковъчни стоки и консумативи, с повече от 15...
  Добрич
  ул. Батак 5
  Тел.: 0887 923 449
  Изпрати запитване
 • Термо полюс ЕООД

  Отопление, вентилация, климатизация
  Пловдив
  бул. "Стефан Стамболов" 85
  Тел.: 0898264206, 0876287318
  Изпрати запитване
 • HTDistillery

  Фирма Ейч Ти ЕООД гр. Варна е основана февруари месец 2012 година. Специализирана е в производството на мобилни и стационарни дестилерии за нуждите на земеделски производители отглеждащи етерично-маслени култури. През годините фирмата се е доказала със своя новаторски подход в технологията на...
  Варна
  ул. „Ангел Кънчев“ 73
  Тел.: 0882923416
  Изпрати запитване
 • ВАЛЕНСИЯ’96 Професионално барово и ресторантско оборудване

  Валенсия 96 ООД е основана в началото на 1996 год., фирмата бързо успя да се утвърди в областта на професионалното ресторантско и барово оборудване. Предлагаме ресторантско оборудване ,барово оборудване, хотелско оборудване, кухненско оборудване
  Варна
  бул.Трети март №24
  Тел.: 0885322030
  Изпрати запитване
 • Тотал Пак

  Тотал Пак е регионален лидер българския пазар за дистрибуция на широка гама от продукти за опаковане и стоки за еднократна употреба. Нашият онлайн магазин предлага широка гама от опаковъчни продукти на борсови цени. Ние сме Вашият надежден доставчик на опаковъчни стоки и консумативи, с повече от 15...
  Добрич
  Гр. Добрич, ул. Батак 5
  Изпрати запитване
 • Сест ЕООД

  Ние от фирма Сест предлагаме официално поредставителство за машини обработващи алуминиеви и пвц профили: Обработващи и режещи центрове, Едноглави и двуглави циркуляри, Ъглонабивни машини, фрези, лепачки и т.н. Ние сме официални представители за машини emmegi и машини TEKNA
  София
  София
  Тел.: +359 886 880 606
  Изпрати запитване
 • Крис Ойл Транс - горива, гориво-смазочни материали и добавки

  Фирма Крис Ойл Транс - търговия на едро и транспорт на течни горива, а впоследствие и продажба на гориво-смазочни материали и добавки за нуждите на транспорта, селското стопанство и бита.
  Аксаково
  ул. "Хаджи Димитър" 7
  Тел.: 0888142832
  Изпрати запитване
 • Греко 2003 ЕООД

  Камини,барбекюта,горивни камери,огнеупорни материали,стъпала,плотове,облицовки за камини,иноксови комини,облицовки от естествен камък.Гранит,мрамор,варовик и др.Проектиране,производство,доставка и монтаж.Гаранционно и извънгаранционно поддържане
  София
  Гр.София,Бул.Климент Охридски 132
  Тел.: 0888916079
  Изпрати запитване
 • МГ-Тунинг - лодки и оборудване

  МГ-Тунинг предлага лодки- нови и употребявани, извънбордови двигатели и всичко необходимо за тяхното оборудване и поддръжка. Електрически двигатели за лодки,водни джетове, навигация и електроника,колесари за лодки и джетове, сервизни услуги.
  Варна
  Южна промишлена зона Пристанище Одесос ПБМ
  Тел.: 0878805650
  Изпрати запитване
 • Дестилери етерични масла

  Ние се занимаваме с производство на инсталации за етерични масла предназначени за преработка на маслени култури, заваръчни услуги аргон, полагане и изработка на метални тръби и ама филтри "Ниагара".
  Варна
  ул. Ген.Киселов 22
  Тел.: 0887524503
  Изпрати запитване
 • Delta Lasers Technology

  Делта Лазерс е специализирана фирма в производството на индустриални лазери,лазерни инструменти за точна обработка. Нашата продуктова линия от професионални лазери,който проектират линия,точка,кръст или персонализиран профил. Нашите индустриални лазери за машинно виждане и позициониране се...
  Пловдив
  с.войводиново ул богомил 3
  Тел.: 0886594992
  Изпрати запитване
 • ДА ИНВЕСТ БЪЛГАРИЯ ЕООД

  Fenerche.com е мястото да закупите оригинален и стилен фенер на отлична цена. Качеството на американския бранд Maglite е международно признато. Фенерчетата са произведени от Mag Instrument, Inc. Онтарио, Калифорния, САЩ . За вас сме подбрали и оригинални аксесоари за фенери и инструменти на...
  София
  кв. Васил Левски, ул. 541-ва 2
  Тел.: +359889483723
  Изпрати запитване
 • НАСБО ООД

  НАСБО ООД е българска фирма, занимаваща се с внос и дистрибуция на професионално почистващо оборудване на територията на България. Ние сме официални представители на италианската компания за професионални почистващи продукти TTS Cleaning. Чрез онлайн магазина Cleaningmarket.net, фирмата...
  София
  ул. Свети Пимен Зографски 16 А
  Изпрати запитване
 • 3Ar Machines

  Дейността на дружеството е свързана със сервизно обслужване , внос и търговия с инструменти, консумативи, резервни части и машини в областта на металообработването и инструменталната екипировка. Предлагаме внос на нови машини , а също така и на машини втора ръка.
  Пловдив
  ул Георги Трингов 1
  Тел.: 0879294008
  Изпрати запитване
 • Калибровани стомани АД Ямбол

  производител на метално търговско обзавеждане, телени изделия, стелажи, стойки, рамки и кошници
  Ямбол
  8600 ул.Безмерско шосе № 4, п.к.225
  Тел.: 046661796
  Изпрати запитване
 • Косачка робот от Egrobot

  Екипът на Egrobot изграден от специалисти с дълъг опит в областта на машини за косене, които са готови да отговорят на всички ваши въпроси свързани с предлаганите от нас косещи машини. Като представители на водещи европейски марки, ние сме създали структора за внос, дистрибуция, поддръжка както и...
  Пловдив
  гр. Пловдив 4023, индустриална зона Тракия, ул. Асеновградско шосе No 1
  Тел.: 359 (885) 94 80 80
  Изпрати запитване
 • МАХТЕК ЕООД

  МАХТЕК ЕООД е официален представител и вносител на машини за обработка на ПВЦ и алуминиеви профили с марка MachTec, произвеждани от S.G.MACHINERY, както и на известната марка с доказано качество Ozcelik, представяща себе си под новата марка OZ Machine. Освен продажба, МАХТЕК ЕООД осигурява...
  Пловдив
  ул. Анри Барбюс 20
  Изпрати запитване
 • Сервиз кафемашини Saeco Philips Jura | Централен сервиз Нова Комерс

  Сертифициран Оторизиран сервиз за кафемашини София. Професионален ремонт на кафемашини SAECO PHILIPS JURA и др. Оригинални резервни части за кафемашини Saeco Jura Delonghi и др. - няколко хиляди артикула на склад, с преференциални цени. Кафе на зърна Lavazza, чаши за кафе и аксесоари. Препарати за...
  София
  ул. „Преки път“ 64
  Тел.: +359 2 955 5729
 • Стелажи БГ

  Изграждане на метални стелажи за складове. Оптимизиране на складовото пространство. Стелажни системи за палетизирани и непалетизирани стоки - конвенционални стелажи, драйв ин, мезонетни, конзолни, архивни, средно тежки, самоносещи складове. Експертни консултации за оптимизирането на складови площи,...
  Пловдив
  бул България 4
  Тел.: +359 98 8253477
  Изпрати запитване
 • Силициеви изделия - Опсил ЕООД

  Опсил ЕООД е водеща компания в производството на Силициеви изделия. В началото започва производството на монокристал, рязани пластини и полирани пластини от Галиев арсенид (GaAs). В последствие се усвоява производството на монокристал, рязани и полирани пластини от Галиев фосфит (GaP) и Индиев...
  Пловдив
  ул. Асеновградско шосе 1
  Тел.: 032631142
  Изпрати запитване
 • ТЕНОР ЕООД

  ВНОСИТЕЛ МАШИНИ ЗА МЕБЕЛНО ПРОИЗВОДСТВО И ДЪРВООБРАБОТВАНЕ, МАТРАЦИ,ПОДМАТРАЧНИ РАМКИ,МЕХАНИЗМИ ЗА РАЗТЕГАТЕЛНИ ДИВАНИ МЕБЕЛЕН ОБКОВ
  Бургас
  ул.Г.С.Раковски 63
  Тел.: 0878807206, 0888417166
  Изпрати запитване
1 2 3 4 5 6 7 8    Следваща
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.