BulMarket лого
 • ХИДРОИЗОМАТ – жилищно строителство с опит и традиции

  “Хидроизомат” - традиции в жилищното строителство от 1962 г. Ние предлагаме надеждно и дълготрайно строителство на жилища, защото вярваме, че създаваме бъдещето в бранша. Доверете ни се за ремонт на дома или офиса, или цялостно жилищно строителство!
  София
  ж.к. Дианабад, ул. Лъчезар Станчев № 5, Софарма бизнес тауърс, офис-сграда Б, ет. 4
  Тел.: 089 788 1145
  Изпрати запитване
 • Атек 1 ЕООД

  Когато търсите качествени строителни материали, уникални строителни системи от бъдещето и надежден и коректен партньор, се обърнете към Атек, фирмата която е символ на качество и успех. При нас ще намерите строителни материали и най-актуалните технологии в строителството, с помощта на които ще...
  София
  ул. Заводска 6
  Тел.: 0882 881 999
  Изпрати запитване
 • АЛФА КЪРТАЧИ СОФИЯ - кърти чисти извозва без почивен ден

  Екипът ни кърти, чисти, извозва в София, а ние Ви гарантираме, че за нас невъзможни задачи няма. Компанията разполага с техника за къртене, демонтаж, чистене и извозване на отпадъци, както и за полагане на паваж и асфалт. Работим за Вас без почивен ден.
  София
  гр. София
  Тел.: 0877 787 263
  Изпрати запитване
 • Indoor-bg

  Indoor Bulgaria е официален дистрибутор на интериорни врати и ламиниран паркет с произход Турция. Тук може да намерите своето индивидуално интериорно решение и да сравните с голямото ни разнообразие от цветове и модели. Шоурума където може да видите Интериорни врати се намира в град Пловдив на...
  Пловдив
  бул. Кукленско Шосе 47
  Тел.: 0882443583
  Изпрати запитване
 • ПРОБИЛД – производство на дограма и системи от стъкло

  ПРОБИЛД е компания за производство на дограма с безупречна репутация. Предлагаме иновативни решения за безпрофилно остъкляване, външни ролетни щори, първокласна PVC/ПВЦ дограма, алуминиеви системи, охранителни ролетки. Проектираме, доставяме, монтираме!
  София
  ул. Атанас Узунов 45-47
  Тел.: 0895 890 999
  Изпрати запитване
 • МВД Сервиз ЕООД

  Фирма МВД Сервиз ЕООД предлага аварийни ВиК услуги в София - отпушване на канали и други. Ако се намирате на територията на столицата или на областта и имате нужда от услугите на водопроводчик, свържете с фирмата. Специалист работещ в МВД Сервиз ЕООД ще реагира и ще пристигне на място до 30 мин.
  София
  ЖК Лозенец, ул. д-р Марин Русев 6
  Тел.: 0888 33 55 01, 0896 51 63 51
  Изпрати запитване
 • ВАСАНИ – каменни изделия за интериора и екстериора

  Поръчайте от фирма „ВАСАНИ“ стилни и красиви изделия от технически и естествен камък, за да преобразите интериора и екстериора. Извършваме изработка, доставка и монтаж на плотове, настилки, стъпала, облицовки и други. Работим с материали от цял свят.
  Варна
  Южна промишлена зона
  Тел.: 0894 700 525
  Изпрати запитване
 • Green Park Sofia

  Изграждането на еднофамилни жилищни сгради по стандарта за енергийна ефективност в Green Park Sofia предоставя възможност за по-здравословен живот сред чист въздух в полите на Витоша. Затвореният жилищен комплекс е с осигурено обслужване и има достъп до републиканската пътна мрежа.
  София
  ул. Ботко Войвода 14, ет. 1
  Тел.: +359 896 667310
  Изпрати запитване
 • ТЕД КЕРАМИКА ЕООД

  Търговия на едро и дребно със санитарна керамика, фаянс и смесители в Пловдив Тед Керамика ЕООД има зад гърба си повече от 30 години в сферата на търговията на едро и дребно с интериорни строителни материали. Името на фирмата се свързва с професионализъм и качество на продуктите, което е...
  Пловдив
  Голямоконарско шосе 7
  Тел.: 0886 773-707, 032 62 06 76
  Изпрати запитване
 • Супер Къртачи | Кърти Чисти Извозва София

  Ние сме Супер Къртачи – лидер при услугите Къртене Чистене и Извозване в София. Разполагаме с над 19 години опит в сектора, като това ни нарежда към най-опитните фирми в бранша с кърти, чисти и извозва за град София.
  София
  София
  Тел.: 0884 62 62 10
  Изпрати запитване
 • ЕТ ВЛАДИМИР ВЪЛКОВ – качествена хидроизолация за покриви, основи, подове и др.

  Повече от 20 години се грижим за надеждната и трайна хидроизолация на промишлени подове, тераси, покриви, основи, мокри помещения. Предлаганите от нас продукти са с високо качество, устойчивост и са напълно безопасни, екологично чисти и с гаранция.
  Русе
  Производствена база: Червена Вода
  Тел.: 0885 442 706
  Изпрати запитване
 • ХОУМГАЗ – проектиране и изграждане на отоплителни системи и газови инсталации

  „ХоумГаз“ предлага на своите клиенти проектиране и изграждане на газови инсталации, климатизационни, вентилационни системи, както и инсталиране на оранжерии, канализация и ВиК. Обърнете се към нас също за енергийноефективни въведения във вашия обект.
  София
  кв. Бояна, ул. „Маринковица“ №18
  Тел.: 0895668456
  Изпрати запитване
 • АЛИА 13 - инжектиране на бетони и отстраняване на течове

  АЛИА 13 е специализирана компания за инжектиране на бетон и отстраняване на течове. Фирмата разполага със специализирана техника и подготвени специалисти, които ще Ви помогнат при укрепване на плочи и фундаменти. Решете незабавно проблемите си!
  София
  кв. Враждебна, ул 23 №10
  Тел.: 0887 266 300
  Изпрати запитване
 • РЕМОНТ - СТРОЙ 1 – комплексни услуги

  Търсете РЕМОНТ - СТРОЙ 1 за цялостно строителство и пълен инженеринг на Вашите проекти. Разчитайте на специализираните ни услуги за изграждане на груб строеж, за надеждни комплексни ремонти и довършителни работи. Гарантирайте си оптимално качество.
  София
  ул. Гюешево №73, ет. 7, офис 7Д
  Тел.: 0897659333
  Изпрати запитване
 • МЕТАЛСТРОЙ – сгради и съоръжения от метални конструкции

  МЕТАЛСТРОЙ е доказан лидер в сферата на производство, изграждане и монтаж на метални конструкции за сгради и специфични съоръжения. Ние Ви гарантираме надеждно и качествено строителство и коректно отношение, защото клиентите винаги са на първо място.
  Пловдив
  Околовръстен път София-Асеновград
  Тел.: 032678095
  Изпрати запитване
 • ХИДРОПЛАСТ 10 – ВиК Услуги и Материали – София

  ХИДРОПЛАСТ 10 е компания, специализирана във ВиК услугите и продажбата на разнообразни продукти за ремонт на водопреносната мрежа. Предлагаме смяна на щрангове и водомери в София, като използваме първокласни материали от чешки производители.
  София
  ж.к. Красна поляна бул. Никола Мушанов 74, бл. 239
  Тел.: 0879 26 32 54
  Изпрати запитване
 • ИНТЕКС ЕООД

  За вашия дом, офис, вила - богато разнообразие от: - щори- ден и нощ, хармония, вертикални, външни ролетни и всички други - дограма - PVC различни профили и системи, алуминиева - охранителни ролетки и гаражни врати - външни и вътрешни врати - комарници - изолации тип "сайдинг" -окачени...
  Перник
  ул. "Миньор" 12 срещу Руско училище
  Тел.: 0888633329, 0898479991
  Изпрати запитване
 • ТехнопоД ООД

  ТехнопоД ООД - повече от 10 години коректен партньор, в сферата на строителните скелета и машини! Продажба и отдаване под наем на строителни съоръжения Продажба и доставка на нова и употребявана строителна техника Продажба на строителни материали Продажба на леки и товарни автомобили
  Петрич
  Главен Път Сандански - Петрич
  Изпрати запитване
 • „Пе-Ва комерс“ – специалистите в пробивно-взривните работи

  „Пе-Ва комерс“ е специализирана фирма за извършване на пробивно-взривни работи, сондажи, събаряне на сгради, технологични и специални взривни работи. Разполагаме със солидно оборудване и опитен екип, който следи и прилага последните новости в бранша.
  Казанлък
  ул. “Розова долина” 7 Г, ет. 3, офис 3
  Тел.: +359 887 611 632
  Изпрати запитване
 • Алпиниста Варна - строително-ремонтни дейности

  Услугите, които Ви предлагаме- Вътрешни ремонти - Ремонт на апартаменти, Шпакловка, Гипс картон, PVC дограма и др.Външни ремонти - Топлизолация, Саниране, Хидроизолация, Ремонт на тераси и др. Ремонт на покриви. Монтажни дейности.
  Варна
  кв. Младост
  Тел.: 0885545820
  Изпрати запитване
 • КРИМ ТРАНС строително-ремонтни дейности и услуги, механизация

  КРИМ ТРАНС извършва строително-ремонтни дейности и услуги. Транспортни услуги, изграждане и реконструкция, строителни и инертни материали, контейнери за строителни отпадъци. Механизация.
  Варна
  Ул. Захари Зограф 68
  Тел.: 0894585609
  Изпрати запитване
 • БГ ПЛАСТ 1 ЕООД

  Добрите решения в областта на строителството са гаранция за успех и високо качество. БГ Пласт 1 ЕООД може да ви предложи всичко това. Ние сме специализирани в областта на търговията с висококачествени строителни материали и можем да ви предложим всичко, от което имате нужда, за да стане вашата...
  София
  ул.Околовръстен път 68
  Тел.: 0886609566
  Изпрати запитване
 • МиН Конструкшън ООД

  Професионалисти с опит над 15г. в домашни ремонти, сухо строителство, бояджийски услуги, топлоизолации, полагане на фаянс и гранитогрес, ел. и ВиК инсталации. Фирмата извършва ремонти на апартаменти и къщи в гр. Варна и региона. Обадете се и резервирайте безплатна и неангажираща консултация на...
  Варна
  ул.Девня 8
  Тел.: 0988327937
  Изпрати запитване
 • Дъбов паркет от фабрика Камчийски дъб ЕООД

  Български производител на дъбови продукти, Камчийски дъб предлага: дъбов паркет, дюшеме, стълбища от дъб, дъбови маси, ламперия и обшивки, кухненски плотове и други изделия от дъб.
  София
  ул.”Николай Хайтов” №2
  Тел.: 0884129020
  Изпрати запитване
 • “Диана 7” ООД

  Строителна фирма ДИАНА 7 ЕООД е специализиране в проектирането на офис сгради, едно-фамилни и много-фамилни къщи (жилищни сгради) и хотели. Онлайн магазин за строителни материали.
  Благоевград
  Складова база Булгарплод, бул. "Васил Левски" 55
  Тел.: 089 474 0467
  Изпрати запитване
 • Клима Контрол Груп ЕООД

  Климатична и вентилационна техника
  София
  ул.Даскал Никита 2
  Изпрати запитване
 • EasyWall

  EasyWall са продукти на фирма Волфтех Груп. Нашите стенни панели придават уют и стил във всеки дом на достъпни цени. Продуктите са ни мултифункционални.EasyWall са продукти на фирма Волфтех Груп. Нашите стенни панели придават уют и стил във всеки дом на достъпни цени. Продуктите са ни...
  София
  бул. "Христо Ботев" 131
  Тел.: +359 88 443 21 74, +359 878282020, +359878282000
  Изпрати запитване
 • Interior DYSIGN Studio

  Студио за интериорен дизайн DYSIGN изработва елегантни и функционални идеи за интериора на вашия дом или офис. Създаваме идеи, реалистични 3d визуализации, раздвижени интериори и проектираме нестандартни мебели. Намираме решения на проблемите в пространството, планираме количествени сметки,...
  София
  Младост 2, бл.223
  Тел.: 0886651987
  Изпрати запитване
 • Интериорни врати Варна

  Модерни и стилни интериорни врати ще откриете в нашият магазин, Врати Варна. При нас ще намерите фрезовани и стъклени модели на добри цени.
  Варна
  ул. Беласица 20
  Тел.: 0899 69 1014
  Изпрати запитване
 • Интериорни врати от Дорман Варна

  Ние от Дорман Варна предлагаме качествени интериони врати на едни от най-известните производители - Гама и Граде. Нашите врати ще придадат на вашият дом много стил.
  Варна
  бул. Христо Смирненски, 17
  Тел.: 0899 69 10 96
  Изпрати запитване
 • Джоди Трейд

  Джоди Трейд ООД е производител на строително оборудване - Скелета: фасадно, мобилно, строително. Улей за строителни отпадъци. Вносител на строителни колички, платформени колички, товарни колички; стълби, инструменти. Продава и отдава под наем. Има онлайн магазин и физически магазин в София.
  София
  ул. „Крум Кюлявков“ 25В, пощенски код 1172
  Изпрати запитване
 • Marti-trans

  Доставка и извозване на контейнери за строителни отпадъци. Самосвал и боб кат под наем за град София.
  София
  Младост 4
  Тел.: 0877771121
  Изпрати запитване
 • ЕВРО СТРОЙ ИНВЕСТ ВАРНА ЕООД

  Фирма с дългогодишен опит в монтажа на Алуминиеви и стъклени парапети предлага - изработка, доставка и монтаж на Алуминиеви парапети Видове: • Стълбищни парапети • Парапети за тераси • Стъклени парапети • Стенни парапети • Преградни парапети • Комбиниран парапет със стъклена и тръбна преграда ...
  Варна
  Варна,ул.Битоля 5
  Тел.: 0895951866
  Изпрати запитване
 • Fleetwood – висококачествени ирландски латекси, екстериорни и интериорни бои

  Fleetwood са ирландска марка качествени латекси, екстериорни бои, интериорни бои и съпътстващи продукти. Те са по-ярки, с по-концентрирани пигменти, безвредни са за околната среда. Фирма „Европа пейнт“ ООД е генерален представител на марката у нас.
  Пловдив
  ул. Георги Комитата №14
  Тел.: 0884 64 86 02
  Изпрати запитване
 • Авалон Индъстри АД

  Авалон Индъстри, собственост на български акционери, стартира през август 2008 година, като се ориентира към производство на лепило за плочки и разпространението им до крайния потребител. Често в нашия бранш по-ниската цена се компенсира със занижаване качеството на продукта. Ние напълно се...
  Русе
  кв. Чародейка, ул. Шипка 108
  Изпрати запитване
 • Legostroi - Ние ще изградим вашият мечтан дом

  Legostroi - Ремонт на покриви и покривни конструкции, хидроизолация, пренареждане на керемиди
  Благоевград
  Ул. Отовица Дупница
  Тел.: 0895925230
  Изпрати запитване
 • Престан Комерс ООД

  "Престан Комерс" ООД е българска фирма с основна дейност проектиране, производство и поддръжка на пречиствателни станции за битово- фекални и промишлени отпадъчни води, канално- помпени станции, пластични резервоари и специализирани решения при трудоемки ситуации. Във фирмата работят екип...
  Бургас
  42.530427
  Тел.: 0895210131
  Изпрати запитване
 • Fohar.bg

  Фохар е комплекс с жилища, разположен в столичния квартал "Бояна", който предлага съвременни апартаменти с интегрирани интелигентни технологии на невероятни цени.
  София
  ул. Даскал Стоян Попандреев 28
  Тел.: 0884804080
  Изпрати запитване
 • Мега Врати

  Мега врати е вносител на турски блиндирани врати в България.
  Варна
  бул. „Цар Освободител“ ( до Дом на камиона, след първия светофар в дясно )
  Тел.: 0895 505 604
  Изпрати запитване
 • ”Ясенко – Ясен Райчев“ – метални врати и изделия от ковано желязо

  Фирма ”Ясенко – Ясен Райчев“ произвежда метални врати, парапети и огради от ковано желязо, решетки и орнаменти, навеси и тенти и т. н. Нашите изделия се отличават със стил и красота, с качество и надеждност. Имаме собствена, добре оборудвана база.
  София
  Бул. Цариградско шосе 72
  Тел.: 02 876 54 85
  Изпрати запитване
 • AIKStroi - една от първите фирми, занимаващи се с ремонт, хидроизолация и изграждане на покриви в страната.

  Изграждане, ремонт и хидроизолация на покриви. Подреждане на керемиди. Перфектно отношение и висококачество на всички строително-ремонтни дейности.Всички тези услуги ще намерите при АИК СТРОЙ.
  София
  ул. “Старата Воденица” 6
  Изпрати запитване
 • Aqualor – лак и вакса за дърво за качествена импрегнация

  Aqualor са марка италиански специализирани покрития на водна основа за екстериорна употреба върху дървесина. Особено добри са предлаганите вакса и лак за дърво, които осигуряват трайна защита от UV лъчения и дъжд и пазят цветовете свежи дълго време.
  София
  ул. Проф. Иван Георгов 3
  Тел.: 02 931 40 49
  Изпрати запитване
 • „Даяна Дизайн“ ЕООД – доставка, монтаж и полагане на пвц и акрилни подови настилки и изкуствена трева

  „Даяна Дизайн“ ЕООД се занимава с доставка и монтаж на подови настилки, пвц и акрилни подове, изкуствени треви. Ако не сте сигурни какво представляват ПВЦ настилките, потърсете ни за консултация. Изпълняваме сами всичко – от проекта до полагането.
  София
  София
  Тел.: 0898 431 675
  Изпрати запитване
 • Ланшафтно проектиране и архитектура Keria Landscaping

  Фирма Кериа Ландскейпинг ЕООД се специализира в изготвянето на ландшафтно проектиране, озеленяване и изграждане на поливни и напоителни системи. Имаме над 20 годишен опит в областта и предлага най-висококачествените услуги на пазара.
  Варна
  ул.Франга Дере 27
  Тел.: 0879478861
  Изпрати запитване
 • Пелети Маркет

  Пелети Маркет е компания за производство и продажба на пелети и екобрикети за отопление. Фирмата обединява 7 производства за дървесни и слънчогледови пелети и екобрикети, като предлага своята българска продукция на конкурентни цени в страната, както и в Румъния, Гърция и Италия. Всички артикули...
  Варна
  с.о. Пчелина 652
  Тел.: 0885443040, 0883210800, 0883230800
  Изпрати запитване
 • Термокам

  Откриване на скрита влага, течове от ВИК, покриви, тераси, проблеми с подово отопление БЕЗ РАЗБИВАНЕ. Бързо, лесно и чисто с помощта на професионална термокамера. Полагане на хидроизолации, изграждане и ремонт на покриви и покривни конструкции. Улуци - подмяна и изграждане на отводнителни...
  София
  София, Мрамор
  Тел.: 0887671418, 0877951515
  Изпрати запитване
 • Монтажинженеринг АД

  Производство на: Метални конструкции и монтаж на метални халета и сгради Стоманени конструкции с промишлено предназначение Листови метални конструкции Извършваме: Промишлен машинен монтаж Монтаж на тръбопроводи Производство и изграждане на резервоари и силози Стоманени газопроводи, газови и...
  Стара Загора
  Индустриална зона "Голеш", Производствена база "Монтажинженеринг" АД
  Тел.: +359 42 622755, 42 602997
  Изпрати запитване
 • Вишки под наем - 4 Лифт

  даване вишки под наем - артикулиращи, ножечни, телескопични в град Пловдив и цяла България
  Пловдив
  бул. Васил Априлов
  Изпрати запитване
 • Пилоти и фундиране, строително - укрепителни и хидрогеоложки дейности

  Професионално изграждане на строително - укрепителни и хидрогеоложки дейности. Строителна механизация-1 Варна ЕOOД със седалище гр. Варна специализира своята дейност , извършване на услуги със сондажно пробивна техника от световни лидери.
  Варна
  Бул.Сливница 129
  Тел.: 0897848494
  Изпрати запитване
Предишна   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10    Следваща
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.