BulMarket лого

Фотоепилация

Цена: 30.00 лв.
Предлага: Pretty Lab

Описание

Фотоепилацията е сравнително млад метод за премахване на нежеланото окосмяване по тялото. Методиката работи въз основа на необратимо разрушаване на космения фоликул използвайки ефективността на IPL (интензивна пулсираща светлина) технология. Светлината с определена дължина на излъчване се абсорбира от пигмента меланин, съдържащ се в косъма, което води до неговото унищожаване. След първото третиране с кратки импулси светлина с висока мощност, броят на нежелателните косми намалява с 25-30%, а останалите косми стават тънки, почти невидими.
Фотоепилацията с пуслираща светлина IPL - е практически безболезен метод на епилация, при който пациентите усещат само леко боцкане, изтръпване, като за намаляване на неприятното усещане се използва специален охлаждащ гел. Технологията на системата IPL е в състояние да създаде безопасна среда за всички типове кожа. Също така за този тип апаратра са проектирани три вида специални накрайника: за фотоподмладяване на кожата, за премахване на нежеланото окосмяване при нормална кожа и накрайник за третиране на кожа с тен и чувствителни типове кожа.
Процедурата фотоепилация е търсена не само от жените, но и от клиенти-мъже. Много от тях имат естетичен дискомфорт от нежелателното окосмяване на различни части на тялото, страдат от дразнене по време на бръснене. Поради постоянно произвеждане на тестостерон, мъжете трябва да извършват повтарящи се процедури 2-3 пъти в годината.

Контакти

София
ул.Оборище 86
0885108502
Изпрати запитване


https://prettylab.bg
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.
.