BulMarket лого

Gardenia 86-98см,98-110см,110-122см,122-134см,134-146 см български черен,бял детски чорапогащник детски чорапогащници детски чорапогащи

Цена: 2.20 лв.
Предлага: Магазин Малена

Описание

Gardenia Emma 40 прозрачен и еластичен полуматов детски чорапогащник с плътност 40 DEN; изключително мек и комфортен; с ограничител (не е изчистен до кръста); уплътнени пръсти; произведен от българската марка за чорапогащници Gardenia / Гардения. На опаковката на всеки продукт е изписано, че е произведен в България. Цената е за 1 бр.
Доставяме с преглед до офис или адрес с Еконт и Спиди и до офис на Български пощи.
Състав: 95% полиамид, 5% еластан
Продуктът е подходящ за ръчно пране или в перална машина при температура не по-висока от 40°C; не е подходящ за избелване; не е подходящ за гладене; не е подходящ за химическо чистене; не е подходящ за центрофугиране.
Чорапогащи могат да бъдат върнати и(или) заменени само ако отговарят на всички изброени условия. Да са: (1) фабрично запечатани, (2) фабрично поставени на тарелка, (3) в оригинална опаковка, (4) неносени, (5) непрани, (6) непробвани, (7) без миризма от цигари и / или др., (8) без следи от крем и / или др.
При получаване на пратката с наложен платеж задължително изискайте и запазете разписката за пощенски паричен превод, която се издава на място от служител на куриерската фирма. При желание да върнете продукт(и) БЕЗ замяна и(или) при замяна с ПО-ЕВТИН(И) продукт(и) трябва задължително да върнете и разписката. Връщането на сумата за този(тези) продукт(и) е само по банкова сметка на Ваше име. 

Контакти

Област София
София
ж.к. Света Троица, блок 347В /до Химическото чистене/
0886106308
Изпрати запитване

София
ж.к. Иван Вазов, ул. Краище (до пощата, последна спирка на ТМ 1)
0888428690
Изпрати запитване


malenashop.com
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.
.