BulMarket лого

Камък и тухли за реставрации

Цена: 35.00 лв.
Предлага: АртКам ООД

Описание

Взаимното доверие и конструктивен диалог са неизменна част от нашите стандарти в работата с всеки клиент. Екипът ни е в готовност да подкрепи и изпълни всеки Ваш индивидуален проект и уникални цялостни решения. Продуктите на АртКам се предлагат по поръчка в различни цветове и комбинации, избрани от Вас! Цветовото многообразие и нюансите, допълнителните ефекти, които можем да предложим, са предизвикателство за всеки стил и вкус. Подгответе вашия конкретен проект за облицовки с декоративна тухла и камък, със свой собствен стил, цветове и архитектура. Богатата галерия от завършени обекти и мнения на доволни клиенти ще Ви донесат още самочувствие и смелост за Вашия арт избор. Нека обсъдим и да започваме реализация. Над 200 уникални разработки, обратна връзка и комуникация по всяко време, съдействие във всеки момент и всяка ситуация. Взаимно доверие и ползотворен диалог с всеки от нашите клиенти.

Продуктите на ''АртКам'' изглеждат идентично с истинските, текстурата им е изцяло на циментова основа, който придава качества като устойчивост, издръжливост и е запазена марка на фирмата. Устойчиви и неподвластни на влиянието на външната среда, и независимо от преходността на модните тенденции, те винаги остават модерни и предпочитани продукт с неограничени възможности за форми и цветове.
Поръчка може да направите по телефона или на имейл, както и на място в производствената база, където можете да разгледате всички артикули и да направите своя избор и депозит след предварителна уговорка. При доставката продуктите се пакетират в добре изолирани кашони за улеснение на клиентите. Изпращат се с куриери до всяка точка в страната. Ориентировъчната цена на доставката до областните градове и по-големите селища е 40-60 лв. за европалет.
Разгледайте уеб-сайта на АртКам:
https://www.artkambg.com/ и изберете продукт от катлога на фирмата. Свържете се с нас на имейл: artkambg@abv.bg или на тел: 0885 923747 за въпроси и оформяне на поръчката.

Бъдете цветни и различни!
Творете с АртКам!

Контакти

Ямбол
ул. „Индже Войвода“ 35, 8601 ж.к. Възраждане, Ямбол
088 592 3747
Изпрати запитване


https://www.artkambg.com
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.
.