BulMarket лого

KARMET - Вакуумни повдигачи - Falcon


Предлага: Кармет България ЕООД

Описание

Описание:

Преместването на металните листове е напълно нормално, но в същото време често е много трудно вметалообратоващия сектор.

Например, много служители са нужни за бързо и точно преместване на металните листове до мястото на преработка, за да захранват система за рязане или пробиване. Масивните и много тънки листове причиняват допълнителен проблем благодарение на тяхната собствена ниска стабилност. В този контекст, металните листове са съвместими с техните еднакви размери и лъскави, неплъзгащи се повърхности за използване от вакуумната технология.

Дори огромни метални листове лесно се транспортират на дълги разстояния, например от стелаж до система за лазерно рязане.

Чрез използване на вакуумно устройство, металните листове се транспортират бързо и точно само от един човек и след това да се занесат до обработващото оборудване. Този подход значително ускорява транспортния метод и прави работния процес много по-икономичен. Самият факт, че вакуумният повдигач е лесен за управление и има нужда от регулируем захват, прави работата ви значително по-лесна.

Чрез подреждане на всмукателните плочи, за да съответстват на скалата, е възможно да се спре отпускането или изкривяването на стоката, която ще се транспортира.

Горещо поцинкованата траверса осигурява дългосрочна защита от корозия и висококачествените индивидуални елементи гарантират най-голяма стабилност. Изключителен вакуум акумулатор с възвратен клапан, свързан с интелигентна електронна аларма осигурява оптимална безопасност в съответствие с ЕN 13155. Всички устройства отговарят на настоящите правила за безопасност на BGR 500.

Контакти

Куклен
Бул. Асеновградско шосе, м. Бунар Йолу, масив 11
+359 32 940969
Изпрати запитване


www.karmet.eu
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.
.