BulMarket лого

Консултантски услуги по оперативни програми


Предлага: Евро Консулт Петков ЕООД

Описание

Евро Консулт Петков има удоволствието да Ви предложи своите консултантски услуги при кандидатстване, изпълнение, отчитане и управление на проекти финансирани с европейски средства. Няма по-сигурен начин да получите безвъзмездно финансиране от това да се доверите на опитни професионалисти в европейското проектно консултиране.

Нашите клиенти са физически лица, фирми, общини и нестопански организации.

Екипът на Евро Консулт Петков ще работи само и единствено във Ваш интерес. Ние се стараем да постигнем най-доброто съотношение между време, цена и качество. Няма да бъдете изненадани от скрити такси и комисиони, а вместо това ще получите подкрепа от всеотдайни и работещи с желание и хъс консултанти. Доверете ни се да Ви помогнем да реализирате своите идеи чрез безвъзмездно финансиране от европейските фондове.

Мащаба и сложността на всеки проект са различни. За да получите точна цена на консултантската услуга и за да не платите за ненужни за Вас услуги, моля изпратете ни Вашето запитване на office@consultpetkov.com , Skype: evroconsultpetkov или се обадете на тел. 0894 61 62 36

Контакти

Бургас
Калофер 30
0894616236
Изпрати запитване

Исперих
Цар Самуил 7
+359894616236
Изпрати запитване


https://www.consultpetkov.com
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.