BulMarket лого

Модулна баня DESIRADE_1


Предлага: ПАМ Консулт ЕООД - ГОТОВИ МОДУЛНИ БАНИ

Описание

ПАМ Консулт ЕООД ( http://www.pam-consult.eu ) e оторизиран представител за България на френската фирма ALTOR Industrie, която е проектант, дизайнер и производител на готови модулни бани за вграждане повече от 30 години. Модулните бани са произведени от стъклопласт (фибростъкло).

Предлагат се над 20 модела бани – напълно оборудвани със санитарни прибори и санитарна арматура, огледало, осветителни тела, закачалки и различни други аксесоари. С вградени ВиК (медни водопроводни тръби), ОВ и електро инсталации. С вградени рафтчета, ниши, сапунерки, душови завеси, седалки, накрайник за измиване на подлоги и др. (в зависимост от модела). Има и модулни бани специално проектирани според специфичните нужди за хора с увреждания в (или без) инвалидна количка.

Модулните бани за вграждане намират приложение както при ново строителство, така и при ремонт и реконструкция на хотели, мотели, общежития, болници, жилища за военнослужещи, санаториуми, поликлиники, обществени сгради, училища, ваканционни селища, дървени къщи, почивни станции, пансиони, домове за възрастни хора и хора с увреждания, домове за сираци, къщи с гредоред и др.
Вграждането на готова баня спестява много от строителните процеси и е с кратко време за монтаж. Лесна ревизия на инсталациите.

Времето за монтаж на една готова модулна баня е 2-3 часа от 2 души (при нов обект), и около 1 ден (от 2 души) при реновация на обект.
Цените варират в зависимост от модела.

София
бул.Братя Бъкстон № 70, къща 21
за контакт: инж.Полина Първанова
http://www.pam-consult.eu
office@pam-consult.eu
тел.: 02 850 13 03
тел./факс: 02 850 14 70
GSM: 0888 376 244

Контакти

София
бул. Братя Бъкстон №70, къща 21
850 13 03
Изпрати запитване


www.pam-consult.eu
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.
.