BulMarket лого

Облицовка за фасада Родопски зид

Цена: 35.00 лв.
Предлага: Арткам

Описание

Използван предимно за декорация на фасадите на жилищни имоти и обществени сгради, декоративният камък ''Родопски зид'' винаги придава изискан стил, лукс и топлота. Декоративният камък, изработен от ''АртКам'' на циментова основа, е подходящ за облицовки на външни стени и фасади, но и за цокли, камини, комини или барбекюта. Камъкът е обемно оцветен, за да изглежда реалистично и да запази цвета си при различни метеорологични условия. Разработени са декоративни елементи, които пресъздават ефекта на естествения камък с различни форми, но предлагат много по-голямо разнообразие от цветове. Предлагат се и външни ъгли с лесен монтаж като допълнение към орнаментиката.
Декоративният облицовъчен камък "Родопски зид" на ''Арткам'' е устойчив и неподвластен на влиянието на външната среда. Независимо от преходността на модните тенденции, той винаги остава модерен и предпочитан продукт с неограничени възможности за форми и цветове.
Посочената цена е средна за най-продаваните цветове. За конкретна оферта, цена и консултация - не се колебайте да ни пишете на посочения и-мейл адрес или се свържете с нас по телефон. Не се колебайте да ни посетите и на място в производствената база на фирма ''АртКам'' в Ямбол и да направите своя избор и депозит след предварителна уговорка. При доставката продуктите се пакетират в добре изолирани кашони за улеснение на клиентите и се транспортират на палетни пратки. Изпращат се с куриери до всяка точка в страната. Ориентировъчната цена на доставката до областните градове и по-големите селища е между 40-60 лв. за европалет. Декоративните камъни и тухли на „АртКам“ са най-търсеното и модерно решение в съвременния дизайн.

Контакти

Ямбол
гр.Ямбол;ул."Индже Войвода" 39
0885 923747
Изпрати запитване


www.artkambg.com
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.
.