BulMarket лого
 • Адвокатска Кантора Ташева

  Адвокатска кантора Ташева и партньори работи в областта на гражданското право, административното право и наказателното право. При нас може да получите правни съвети и защита отнасящи до въпроси, свързани със семейното, наследственото, гражданското, вещното, търговското, данъчното, наказателното и...
  Пловдив
  ул. "Йоаким Груев" 15А
  Тел.: 0886 557 055
  Изпрати запитване
 • Адвокатска кантора Генчева и Таков

  С оглед познанията ни в областта, както на българското, така и на немското трудово, търговско и семейно право, ние оказваме съдействие и консултираме физически и юридически лица, които се намират в България и Германия. Изготвяне и превод на кореспонденция до компетентните институции.
  Пловдив
  ул. Опълченска 1, офис 1
  Тел.: 0988868791
  Изпрати запитване
 • PRAVNA KANTORA BG.-Покупко-Продажба,Прехвърляне на фирми със задължения,юридически проблеми,Предстоящи производства по несъстоятелност.

  PRAVNA KANTORA BG.-Покупко-Продажба,Прехвърляне на фирми със задължения,юридически проблеми,Предстоящи производства по несъстоятелност. Предлагаме услуги в следните области на правото-Бизнес, корпоративно и търговско право. Вписване на промени в обстоятелствата на дружество, продажба и изкупуване...
  Пловдив
  за цяла България
  Тел.: 0892918797, 0892918797, 0892918797
  Изпрати запитване
 • Адвокатски кантори София и Пловдив - Адвокатска кантора "Трифонов"

  Адвокатска кантора "Трифонов" - юридически консултации, корпоративно обслужване, участие в преговори и сделки, изготвяне на договори, както и процесуално представителство.
  Пловдив
  ул. "Мали Богдан" 21
  Тел.: 032624104
  Изпрати запитване
 • Адвокатска кантора „Алфа ет омега”

  Адвокат в Пловдив. Регистрация на търговци, оформяне на договори, процесуално представителство по граждански, административни и наказателни дела.
  Пловдив
  бул. "6-ти септември" № 152, етаж І, стая 106
  Тел.: 0898336389
  Изпрати запитване
 • Адвокатска кантора Желева

  Адвокатска кантора Желеви предоставя широк спектър от юридически услуги - от правни консултации, участие в преговори, изготвяне на договори и на всякакви други документи и книжа, абонаментно обслужване на корпоративни клиенти до процесуално представителство по граждански и административни дела.
  Пловдив
  ул."Скайлер" 3, ет.1
  Тел.: +359(0) 32 652354
  Изпрати запитване
 • Адвокатска кантора Кристина Кенарова

  Адвокатска кантора Кристина Кенарова е създадена през 2002 година в град Пловдив, като предоставя широк спектър от адвокатски услуги - от правна консултация и абонаментно обслужване на корпоративни клиенти до процесуално представителство по граждански, търговски, административни и наказателни дела.
  Пловдив
  ул. Княз Богориди 12
  Тел.: 032/627867
  Изпрати запитване
 • Aдвокат Диана Гетова

  Широк спектър от правни услуги: юридически консултации - в устен или писмен вид; изготвяне и корекция на договори - граждански и търговски; правна помощ при преговори; процесуално представителство; цялостно абонаментно правно обслужване на фирми
  Пловдив
  ул. Райко Даскалов 59, ет.2, офис 2
  Тел.: 0898 752 862
  Изпрати запитване
 • Адвокат София

  Адвокат Емил Трифонов. Търговски, граждански, наказателни и административни дела. Кантори в София и Пловдив.
  Пловдив
  ул. "Мали Богдан" 21
  Тел.: 0888458635
  Изпрати запитване
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.