BulMarket лого
 • Поддръжка Пожароизвестяване София

  Техническо Обслужване и поддръжка на конвенционални и адресируеми пожароизвесителни системи на територията на град София. Ниски цени при абонамент.
  София
  София
  Изпрати запитване
 • Сервиз за пожарогасители София

  Сервиз за проверка и пълно сервизно обслужване на всички видове пожарогасители. Разполагаме с мобилен сервиз за зареждане и ремонт на пожарогасители в обекта на клиентът.
  София
  София
  Изпрати запитване
 • Пожароизвестяване София - КАТ ЕООД

  Ремонт и Обслужване на Пожароизвестителни системи на територията на град София. Ниски цени при абонаментно обслужване.
  София
  София
  Изпрати запитване
 • Сервиз за Зареждане на Пожарогасители София КАТ ЕООД

  Фирма КАТ ЕООД е специализирана в проектирането, изграждането и поддръжката на пожарогасителни и пожароизвестители системи. Продажба, проверка, ремонт и зареждане на прахови и СО2 пожарогасители. Контролна проверка и техническо обслужване на пожарни кранове. Проверка, ремонт, зареждане на прахови...
  София
  София
  Изпрати запитване
 • Шпионски магазин SPY.BG

  Spy.bg е специализиран магазин за шпионска техника и шпионско оборудване, предлагащ модерни и ефективни решения за Вашата сигурност и спокойствие. При нас ще намерите разнообразни устройства, в компактни размери, с иновативни и интелигентни функции за следене, защита, подслушване и видеонаблюдение.
  София
  бул. Александър Малинов 51 /търговски център "Метро Сити", магазин 32А, ет. 2
  Тел.: 0876892915
  Изпрати запитване
 • Sexshop за еротично бельо и секс играчки. Купи онлайн!

  Купете на ниски цени еротично бельо, вибратори, секс играчки, дилда. 100% гарантирана дискретност при доставка от нашият секс магазин!
  София
  none
  Изпрати запитване
 • Сейв Йор Бизнес ЕООД

  Системи за сигурност! Видеонаблюдение, сот, пожароизвестяване, контрол на достъп. Монтаж на видеонаблюдение за София и цялата страна. Най-добро съотношение цена-качество за монтаж на видеонаблюдение
  София
  Улица Одрин 103
  Изпрати запитване
 • Ви Макс

  Ви Макс е сред лидерите в областта на системите за сигурност и контрол на достъпа. Това е компания, съставена от най-добрите специалисти, специализирана в проектиране и изграждане на различни по вид охранителни системи и системи за контрол на достъпа. Към Ви Макс можете да се обърнете още днес при...
  София
  София
  Изпрати запитване
 • MALL3D

  “MALL3D” предлага цялостно проектиране, изграждане, монтаж и демонтаж на технически системи в следните области: • Системи за видеонаблюдение • Алармени СОТ системи • Компютърни услуги Фирмата предлагаме надеждно, икономично и качествено управление на техническите системи във Вашият дом,...
  София
  кв. Западен Парк бл.38 офис 3
  Тел.: +359 888 237050
  Изпрати запитване
 • Детект БГ ЕООД

  Проверка на твърдения, разкриване на лъжи, изневяра, измами или кражби и др. ДЕТЕКТ БГ ЕООД е първата и единствена Българска фирма работеща с израелско полиграфско устройство с най-висока точност. Нашите служители са завършили руска школа по детекция на лъжата.
  София
  ул. Княз Борис 1 156
  Тел.: 0899944455
  Изпрати запитване
 • АСО Глобал Секюрити Сървисис 2014

  АСО Глобал Секюрити Сървисис 2014 е лицензирана охранителна фирма, предлагаща професионална физическа охрана, охрана със СОТ, проектиране, доставка и монтаж на системи за видеонаблюдение, контрол на достъп, турникети, бариери.
  София
  Ул. "Йордан Хаджиконстантинов" №116
  Тел.: 02/ 444-2014
  Изпрати запитване
 • V-Maxprotect

  Видео-домофоните на V-Maxprotect предлагат най-голямото разнообразие, за което можете да си помислите. Според вашите финансови възможности, нужди и вкус, вие ще получите идеалното решение, а монтажът е наша отговорност. Потърсете ни!
  София
  ул. Казбек № 59А, Офис 7
  Тел.: 0896447840
  Изпрати запитване
 • Секюрити енд Протекшън Груп ООД

  Лицензирана охранителна фирма - физическа охрана, контрол на достъпа, СОТ, видеонаблюдение. Охрана на производствени бази, частни имоти и обществени сгради.
  София
  жк Дървеница, бл. 22
  Изпрати запитване
 • Пожарна Защита ООД

  Пожарна Защита ООД предлага цялостно обслужване в сферата на пожарната безопасност - пожароизвестяване, консултантски услуги, презареждане на пожарогасители, евакуационни схеми и обучение.
  София
  кв. Витоша, ул. 21-ви век № 28
  Изпрати запитване
 • Пожарогасители и противопожарно оборудване

  Продажба, монтаж и сервиз на пожарогасители и противопожарна техника. Изграждаме системи за пожароизвестяване и пожарогасене. Разполагаме с лицензиран сервиз и собствен транспорт.
  София
  жк. Манастирски ливади, бл. 27
  Тел.: 0896 650050
  Изпрати запитване
 • Протех АД

  Фирмата е създадена през 1992 година, а дейността й обхваща проектиране, доставка, монтаж, пускане в действие и поддържане на високотехнологични електронни системи. - Пожароизвестяване и пожарогасене -Сигналноохранителна техника срещу нежелано проникване в сгради и обекти -Телевизионно...
  София
  бул.България, пл.Ручей 1 Бизнес Център България
  Тел.: 02 917 60 90
  Изпрати запитване
 • ТЕХТРОНИКС ЕООД

  Фирма ТЕХТРОНИКС концентрира усилията си в проектиране, изграждане и поддръжка на следните системи като: Пожароизвестяване Контрол на достъпа Сигнално-охранителни системи (СОС) Видеонаблюдение Домофонни системи Озвучаване и оповестяване Автомобилни системи
  София
  ж.к,Връбница-1 520
  Изпрати запитване
 • Боду СОД

  Боду СОД е фирма, специализирана в осигуряването на техническа и физическа охрана, охрана на мероприятия и обекти, утвърдила позициите си през дългогодишната си практика. Тя разполага със специализирана сигнално охранителна техника и високо квалифицирани и отлично подготвени служители.
  София
  бул. "Цариградско шосе" 29
  Тел.: 029461000, 029462000
  Изпрати запитване
 • Сервиз Рекс

  Метални врати с чип карти, за входове на блокове и кооперации, цифрови домофони Ласкомекс, сензорно осветление на коридорите на блоковете и пощенски кутии. Комплексно обслужване на блокове и кооперации.
  София
  Панчарево
  Тел.: 0878 78 12 42, 0889 980 668
 • Охранителни системи

  Онлайн магазин за охранителни системи, охранителни камери, контрол на достъпа, алармени системи, пожароизвестяване. Доставка в цялата страна. Проектиране на охранителни системи, доставка, инсталация и поддръжка.
  София
  София
  Изпрати запитване
 • Сосиете де секюрите ООД

  Предлагаме широка гама от охранителна и оповестителна техника. Всичко необходимо за видеонаблюдението и охраната на бизнес и административни сгради. http://ohranitelnisistemi.eu/Решения п мярка за сигурност. Видеонаблюдение, СОТ, контрол на достъп и работно време, бариери и портална автоматика ......
  София
  бул. Климент Охридски 16
  Тел.: 359884917285, 359884917285, 359884917285
  Изпрати запитване
 • ДОМОФОНИ БУЛСМАРТ

  ДОМОФОНИ BULSMART АУДИО АНАЛОГОВИ И ЦИФРОВИ РЕШЕНИЯ СЛЕД 1992 ГОД. КОНТРОЛ НА ДОСТЪПА С RFID И КОДОВИ ЕЛ. БРАВИ НАСРЕЩНИК ЕЛЕКТРОМАГНИТ И ЕЛ.БОЛТ УМЕРЕНО НИСКИ ЦЕНИ ЗА ТЕХНИКА И УСЛУГИ 0898779475 0878553830 028553830
  София
  ЙЕРУСАЛИМ 35
  Тел.: 0887779475
  Изпрати запитване
 • Авентура Технолоджис ЕООД

  Aventura Ltd - Проектиране, доставка, изграждане на системи за видеонаблюдение,сигнално-охранителни, пожароизвестяване, контрол на достъпа и работното време.
  София
  София
  Тел.: 0877800652
  Изпрати запитване
 • ОРЪЖЕЕН МАГАЗИН

  ОНЛАЙН ОРЪЖЕЕН МАГАЗИН WWW.ARMS.BG - ОРЪЖИЕ НА НИСКИ ЦЕНИ.
  София
  БУЛ.ЕВЛОГИ ГЕОРГИЕВ 32
  Тел.: 0898434343
  Изпрати запитване
 • МАРС Армор

  Български производител на висококачествени бронежилетки.
  София
  кв. Суходол, ул. Траян Танев 29, София 1362, България
  Тел.: 02.920.0476
  Изпрати запитване
 • Видеопросис

  Видеонаблюдение от ВидеоПросис. Системи за видеонаблюдение, пожароизвестяване, контрол на достъп. Сигнално охранителни системи, периметрова охрана.
  София
  кв. Бъкстон ул. Равен 1, бл. 1
  Тел.: 0878607162
  Изпрати запитване
 • Сод Секюрити ООД

  Доставка, инсталиране на сигнално охранителни системи, системи за контрол на достъпа, пожароизвестителни системи, системи за видеонаблюдение. Сервиз и подръжка.
  София
  ул.Константин Иречек №8,вх.Б
  Тел.: 8517442
  Изпрати запитване
 • ДЖАЗ ЕООД

  "ДЖАЗ" ЕООД е фирма, която предлага проектиране, доставка, монтаж и поддръжка на цялата гама системи за сигурност, а именно сигнално-охранителна техника, пожароизвестяване, видеонаблюдение, контрол на достъп, GPS следене и др.
  София
  ж.к. Красно село, бл.16
  Тел.: 4950148
  Изпрати запитване
 • АвтоАларми и Алармени системи - Б&Е

  Монтаж и продажба на Автоаларми и алармени системи за Автомобили, Домове и Офиси. Ксенонови фарове, радар-детектори, централно заключване, парктроници, устройства за автоматично включване на фаровете, аудио CD системи и колони, автоаларми,видеонаблюдение, включване към СОТ ,локални алармени ситеми
  София
  кв.Фондови жилища ул.Скопие бл.213А - партер
  Тел.: 0888935707
  Изпрати запитване
 • Балканбит ООД

  Балканбит произвежда и предлага домофонни системи, пасивно оптично ободрудване, оптични шнурове, опашки, адаптори, оптични, разпределители, ODF и др измервателна апаратура, уплътнителни системи, антенни системи и др.
  София
  Бул. „Климент Охридски" 1А
  Тел.: 02 / 971 38 38
  Изпрати запитване
 • СКАНТЕХ ООД

  СКАНТЕХ ООД е създаден през 1993г. с предмет на дейност инженеринг и консултански услуги на пожароизвестителни, гасителни, газанализаторни, охранителни системи, системи за достъп и ТВ наблюдение, СКС и системи за кабелна телевизия
  София
  София 1303
  Тел.: 02 93 11 199
  Изпрати запитване
 • Кооперативна охранителна фирма Цертус

  18 ГОДИНИ ДОВЕРИЕ ЗА НАС, СИГУРНОСТ И КОРЕКТНОСТ ЗА ВАС! Физическа и техническа охрана: ■ Охрана на физически лица и тяхното имущество; ■ Охрана на имущество на юридически лица, сгради, помещения и стопански обекти; ■ Охрана на спортни, културни и други масови мероприятия.
  София
  ж.к. Младост-1, бл.24, офис № 1
  Тел.: 02/974-59-30
  Изпрати запитване
 • АТЛАС ХОЛДИНГ

  ATLAS HOLDING - Консултации и обучение за сертификация QMS ISO 9001:2008, ИСО 14001, OHSAS 18001, ISO 20000, ISO 22000, BS 25999, ISO 27001 ISMS, ISO 27002. Консултации при разработване, внедряване, поддръжка и актуализация на интегрирани системи за управление. Управление на проекти.
  София
  София 1000, ПК 353
  Тел.: +359 888 990 109
  Изпрати запитване
 • New Age

  Фирма Ню Ейч ООД е специализирана в областа на виденаблюдението, силнотокивите и слаботокивите инсталации, изграждането на LAN (структурното окабаляване) i WiFi мрежи, осигуряване на интернет достъп, настройка и поддръжка на телефонни централи и си е създала добро име с квалифицирано проектиране, и
  София
  Рибен буквар 4
  Тел.: +359 898 701 296
  Изпрати запитване
 • ТСК-1 ООД

  Фирма ТСК – 1 ООД е създадена през 2003 г. от специалисти с висока квалификация и значителен научно-изследователски и проекто-конструкторски опит. Фирмата е специализирана в разработката на устройства и системи с използване на GSM технологиите – GPRS, CSD и SMS за събиране и предаване на информация
  София
  Младост 3, бл.372, ап.5
  Тел.: +3598777655
  Изпрати запитване
 • Рекс Импекс / Сервиз Рекс

  Доставка и монтаж на цифрови и аналогови домофон-ни системи, чип карти-RFID, видео наблюдение, специализирани метални врати , пощи,автоматика,ролети,дистанционни,бариери,портални врати, аварийни ел.ремонти ремонт на битова техника, фасилити мениджмънт по-дръжка и управление на ЕС-етажна...
  София
  Бул." Македония"-30
  Тел.: 0876 94 33 36, 0878 790 222
  Изпрати запитване
 • НАЦИОНАЛНА АСОЦИАЦИЯ НА ФИРМИ ЗА ТЪРГОВСКА СИГУРНОСТ И ОХРАНА (НАФТСО)

  НАФТСО е сдружение с идеална цел и обединява български търговски дружества, предоставящи услуги в сферата на сигурността. От 2005 г. е член на Конфедерацията на европейските услуги за сигурност CoESS.
  София
  ул. "Пирин" № 50
  Тел.: (02) 952 56 14
  Изпрати запитване
 • Комео ЕООД

  Фирмата е специализирана в проектирането, изграждането и поддържането на системи за сигурност и слаботокови инсталации (системи за видеонаблюдение , видеоохрана и видеоконтрол; пожароизвестителни и системи; сигнално-охранителни системи; системи за контрол на достъпа; структурни кабелни системи и...
  София
  ул.Рикардо Вакарини 10А, вх.А
  Тел.: 02 421 45 24
  Изпрати запитване
 • СИНХРОН-С ООД

  ИНЖЕНЕРИНГ – ПРОЕКТИРАНЕ И УЗАКОНЯВАНЕ, ДОСТАВКА, МОНТАЖ И СЕРВИЗ НА: Системи за пожароизвестяване; Системи за пожарогасене с газ; Системи за пожарогасене с водна мъгла; Спринклерни и дренчерни инсталации; Системи за сигурност - охрана, контрол на достъпа, видеонаблюдение, отчитане на работното...
  София
  гр. София 1504, ул. Кракра № 19А, ет. 2
  Тел.: 02/ 944 14 04
  Изпрати запитване
 • "Ралелектро" ЕООД

  Доставка и монтаж на промишлени врати-секционни, ролетни, високскоростни, защитни, хангарни, за химическа пром.: Хладилни врати за складове, хранително-вкусова промишленост: Автоматични врати- плъзгащи се, въртящи се: Болнични врати- за опрационни, рентгенови, лабораторни: Сградна автоматизаци
  София
  ул. Уошбърн бр.102/53, София 1510
  Тел.: 0878728270
  Изпрати запитване
 • ALARMSYST Ltd.

  Алармени системи за дома, офиса и автомобила. СОТ. Видеонаблюдение. Пожароизвестяване. XENON. LED. Паркинг сензори. Автоаудио техника PIONEER, SONY, PANASONIC. Компютърна диагностика. Автоелектро сервиз. Продажби, монтаж, сервиз. Застраховки "АВТОКАСКО", "Гражданска...
  София
  жк. Белите брези, бл. 10 (ул.Нишава)
  Тел.: 02 9581570, 087 9581570, 088 8804151
  Изпрати запитване
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.