BulMarket лого
 • OLFA.bg

  OLFA.bg предлага висококачествени макетни ножове, изработени от закалена стомана. С тях се работи изключително лесно, прецизно и безопасно. В каталога на марката се предлага голямо разнообразие от макетни ножове и ротационни ножове, хобиарт ножове, скрапери и други. Японско качество на топ цени.
  Стара Загора
  Хрищенско шосе 30
  Тел.: 0887 52 33 78
  Изпрати запитване
 • БАГИРА ООД

  Верига технически хипермаркети Багира, собственост на фирма Барига ООД предлагат на всички домашни и професионални майстори богат асортимент от продукти с отлично качество и гаранция от доказани производители. В каталога на магазините ще откриете строителни материали, селскостопанска малогабаритна...
  Стара Загора
  бул. Патриарх Евтимий 39
  Тел.: 0886886332
  Изпрати запитване
 • Лерос ЕООД

  Фирмата е изключително специализирана в областта на търговията на стенни покрития и подови настилки... Целта ни е да предложим на клиенти, сторителни предприемачи, архитекти и изпълнители широка палитра от качествени, разнообразни и модерни продукти, компетентна консултация, изработка.
  Стара Загора
  бул. "Цар Симеон Велики” 72 ; бул."Цар Симеон Велики" 158
  Тел.: 0885430755
  Изпрати запитване
 • ТУНА ТЕК ЕООД

  ТУНА ТЕК ЕООД е фирма занимаващо се с внос, търговия и разпространение на ръчни инструменти за строителството, маламашки, пердашки баляци, бояджийски инструменти и пособия, както и широка гама от консумативи в строителната практика. Фирмата има изградена национална дистрибуторска мрежа и партньори.
  Стара Загора
  Хрищенско шосе 1 база (бивш химснаб )
  Тел.: 0888470740
  Изпрати запитване
 • Магазини "АЕРО"

  Търговия с електроинструменти BOSCH и Skil, моторни резачки и градинска техника Husqvarna, ръчни инструменти UNIOR. Внос и търговия със строителни машини MASALTA /трамбовки, виброплочи, машини за шлайфан бетон, машини за рязане на настилки и др./ Внос и търговия с ръчни инструменти KNIPEX. СЕРВИЗ
  Стара Загора
  ул. "Тодор Пъндев" №1 /до кино "Д. Благоев"
  Тел.: 042/604-332
  Изпрати запитване
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.