BulMarket лого

"ЮРОМАКС" ЕООД

За нас

Юромакс е търговско - строителен център, специализиран в предлагането на системи за топлоизолация , звукоизолация, шумоизолация, акустика и хидроизолация, материали за сухо строителство, окачени тавани и конструкции, демонтируеми преградни стени, строителна химия, бои и мазилки, елементи за завършване на интериорния дизайн, поликарбонатни плоскости и много други. Фирмата разполага със собствен склад и офис сграда в град София, с. Лозен, ул. Лозен 4 /до светофара на Околовръстен път и разклона за с. Лозен/.

Ние сме изключителен представител на италианската фирма ISOLGOMMA за България. Продуктовата гама включва разнообразни звукоизолационни и виброизолационни продукти и решения с цел подобряването качеството на живот . Фирмата е лидер в производството на звукоизолации за жилищно и обществено строителство. Разполагаме с широка гама продукти, идеални за изолиране на шум и вибрации, които се предават от превозните средства / ж.п. транспорт, метро/. Защитни подови настилки за изграждане на детски площадки, фитнес и спортни центрове . Продукти за звукоизолиране на стълбищни модулни елементи и за под зидарии с цел намаляване на ударния звук.

Юромакс представлява в България и гръцката фирма NEOTEX. Продуктовата гама включва голямо разнообразие на хидроизолационни системи и покрития за покриви, основи, подземни гаражи, водни резервоари,басейни, мазета и бани, епоксидни бои за подове, басейни, фонтани, метални конструкции, епоксидни системи , добавки и пластификатори за строителни разтвори и бетони, разредители и лакове, епоксидни саморазливни подове, лепила и грундове, както и импрегнанти за камък.

В сферата на иновативните технологии наш партньор е немската фирма R&D – с продукта си SLATE LITE – естествен камък тънък като хартия. Притежаваме дистрибуторските права за България и Македония. SLATE LITE може да се използва за фасади, стенни облицовки, тавани, стълбища, тераси, облицовка на камини, подови настилки, мебелно обзавеждане в дома и градината, облицовка на врати /интериорни, екстериорни, гаражни/, направа на декоративни предмети за бита /лампи, пана/. Може да се прилага върху метал, бетон, цимент фазер, гипсокартон, MDF, керамика, дърво и други.

Стоки

Звукоизолация
Шумоизолация
Акустични материали
Хидроизолация
Топлоизолация
Битумна хидроизолация
Системи за сухо строителство
Инструменти
Бои и мазилки
Лепила, шпакловки
Крепежни елементи
Дървени плоскости
Окачени тавани
Епоксидни бои
Строителна химия
Импрегнанти и лакове
Поликарбонат
Естествен камък, тънък като хартия
Бои и мазилки
Инструменти
Лепила, шпакловки
Крепежни елементи
Каменна вата
Стъклена вата

Услуги

Висококвалифицираният екип от специалисти на фирмата е отдаден в изграждането и развитието на дългосрочно сътрудничество с клиенти и партньори, като избира най-подходящите решения за всяка тяхна дейност. Отделяме значителна част от нашите усилия за анализиране на изискванията на клиентите, което ни помага за да постигнем пълно единство между очакванията им и обслужването което получават.

Контакти

София
Кръстовището на Околовръстен път- София и разклон за с. Лозен
+359 2 441 60 91
Изпрати запитване


www.euromax.bg
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.