BulMarket лого

Ла Фит Транс ООД

За нас

Ла Фит Транс ООД е проект на обединение от група компании, които оперират в различни сфери на услугите и Информационните технологии в страната и чужбина.

Компанията е лицензирана от Консулски отдел на Министерството на външните работи на Република България да извършва преводачески услуги.

Целта на проекта е да осигури услуги, свързани с превод на документи и подготовката им за легализация в цялата страна. За целта компанията стартира изграждане на мрежа от представителни офиси.

Ла Фит Транс ООД предлага превод на различни по сложност документи и подготовката им за легализация. След превод, всеки документ се обработва от редактор и съхранява в Информационната система на Ла Фит Транс ООД.

Всички документи се обработват централизирано и преминават през качествен контрол, който гарантира изрядното им предаване на Клиента.

Ла Фит Транс ООД, като част от финансово стабилна група от компании, която няма задължения нито към банки, нито към партньори и доставчици, може да гарантира, че Вашите поръчки ще бъдат коректно изпълнени в уговорените срокове и всички бъдещи контакти с компанията ще бъдат на същото ниво и качество.

Стоки

- Писмен превод

- Устен превод

- Специализиран превод

- Онлайн превод

- Легализация

Услуги

Ла Фит Транс ООД предлага услуги в областта на превода и подготовката на документация за легализация. Целта на компанията е да предлага услугите си максимално близо до Вас, затова започна изграждането на представителни офиси из страната.

При обработването на поръчките на Клиентите си, компанията се ръководи от няколко основни принципа:

- Обработване на поръчките възможно най-бързо, съобразено със сроковете, които са уговорени

- Избиране на най-подходящия преводач/редактор за конкретната поръчка

- Съхранение на данните и документите на Клиентите в пълна конфиденциалност и съобразно закона за защита на личните данни.

- На всеки Клиент се предоставя достъп до специален Интернет профил, в който може да регистрира поръчки, да получава статистическа информация и да следи процеса на обработване на поръчката си

- Възможност за плащане онлайн

Обслужването на клиентите се осъществява посредством централизирана Информационна система.

Контакти

София
ул. "Цар Иван Асен II", №1
+359 2 483 98 93
Изпрати запитване


www.lafit-trans.com
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.