BulMarket лого

Ботексим ООД

За нас

Ботексим ООД е учредена през 1992г. с основна дейност-внос и продажба на шевни (Lammertz, Groz-Beckert, Schmetz) и плетачни игли, резервни части за шевни и плетачни машини, консумативи и аксесоари за леката промишленост. Фирмата е и представител на фирмите "Eduard Kupfer"-Германия, производител на конци с повече от 130 години опит, „Gunold”–Германия-вече 90 години синоним за високо качество, надежден сервиз и компетентни решения в областта на бродерията, предлагайки висококачествени бродировъчни конци и материали (подложки, фолиа и ефектни материали за апликации), „Christoph Liebers“–Германия, световно известният производител с почти вековна история в производството на синкери, платини и плетачни елементи. Предлагаме също така и термотрансферни преси и материали (Флекс, Флок), режещи плотери, фолиа за солвентен/еко-солвентен печат върху текстил на фирма “PromatTex”-Франция, както и солвентните и сублимационните мастила “InkMate” и хартии на фирма "AlphaCheм&Co“- Ю.Корея.
Дългогодишният ни външно-търговски опит и установените трайни отношения с партньори от Германия, Италия, Япония, Тайван, Р.Корея и т.н. ни позволяват максимално да се доближим до изискванията на нашите клиенти, по отношение на качество и цени на предлаганите от нас продукти. В склада на фирмата разполагаме с широка гама от шевни и плетачни игли, резервни части и аксесоари, което ни позволява за срочно удовлетворяване производствените нужди на нашите клиенти. Със своята дейност ние се чувстваме съпричастни и заинтересувани за бързото и успешно развитие, за повишаване на конкурентноспособността на българската лека промишленост.

Стоки

Фирмата предлага на българския пазар:

* индустриални шевни игли ("Lammertz", "Groz-Beckert", "Shmetz", "Dotec")
* плетачни игли
* резервни части и консумативи за шевни и плетачни машини (совалки, грайфери, ремъци, плетачи, стич пресъри, валове, камъни, платини, плочки, калерчета, крачета и др.)
* шевни и технически конци "Eduard Kupfer" - Германия
* бродировъчни конци, подложки, фолиа и ефектни материали "Gunold"-Германия
* други

Контакти

София
офис: ул. Й. Йовков, бл.9, вх.Б; магазин: бул.Цар Борис III №287 (спирка Охрид на трамвай №5)
(02) 859 79 77, 02 481 42 92
Изпрати запитване


www.botexim.com
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.