BulMarket лого

"Риъл Адванс" ООД

За нас

"Риъл Адванс" ООД е създадена през 2014 г., като поема голяма част от дейността на първородната "Риъл Икспириънс" ООД, основана през 2009 година.

Вече почти 10 години работим в туризма и успяваме, благодарение на постоянно обучение, следене на пазарните тенденции, иницииране и реализиране на иновативни проекти, и най-вече - благодарение на голямото доверие, което имаме от нашите клиенти и партньори в бизнеса.

"Риъл Адванс" ООД е управляваща компания на голяма част от Апартаменти Аполон (комплекс Аполон между Равда и Несебър).

Базирайки се на богатия ни опит в областта на пропърти и рентал мениджмънта, разширихме дейността си и в столицата. Предлагаме цялостно управление на имоти в София и отдаването им под наем на хотелски принцип т.е. за кратък период на туристи. В тази си дейност се стремим да защитаваме интересите на собственици и инвеститори, съблюдавайки юридически и данъчни норми. Отличаваме се с компетентност и комбинативност в цялостния процес на отдаване на имоти под наем – от удовлетворяване на нуждите на туриста до грижа и поддръжка на имота. Флатрент.Бг предоставя подробно информация за тази наша дейност.

"Риъл Адванс" ООД е основен партньор в маркетинга и цялостната дейност по посрещане и обслужване на туристите в луксозните комплекси "Естебан" и "Посейдон" (кв. Аурелия, Несебър).

От м. април 2017 година фирмата е лицензиран Туроператор с лиценз 01-7709. Дейността ни в тази насока е основно в организиране на специализирани турове, екскурзии и ваканции с цел обмяна на опит или участие във фестивали. Посрещаме и обслужваме чуждестранни групи туристи, идващи в България по различни поводи, но също така и с цел ваканция. Наши клиенти са оркестри и бендове от скандинавските страни, танцови състави от Черна гора и Хърватска, училищни групи от Русия и други.

В края на 2017 година събрахме всички наши клиенти и партньори под мотото "Ваканции без граници", като основахме РеХолидей Клуб. В онлайн платформата на клуба участниците в него имат възможността да търсят изключително изгодни почивки в курорти по целия свят. Платформата предлага много интересни оферти и на широката публика, като достъпът до тях не изисква специално членство в клуба.

Услуги

Управление и отдаване под наем на ваканционни имоти по черноморието;
Управление и отдаване под наем на апартаменти в София на хотелски принцип;
Туроператорска дейност.

Контакти

София
Студентски град, ул. Христо Вакарелски 3, вх.А, партер, офис 7
+359 894488551


www.realadvance.bg
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.