BulMarket лого

MyFoxBox

За нас

MYFOXBOX - ИЗБРАНИ МАРКИ ПРОФЕСИОНАЛНИ ПРОДУКТИ ЗА КОСА

Най-доброто от света на козметиката за коса, произведена от фризьори за фризьори. Тук ще намериш подбрани продукти за боядисване, за грижа за косата: шампоани, балсами за коса, маски и терапии за коса, с които да поддържаш косата си и да се грижеш за нейното здраве. ЗАЩОТО КРАСИВАТА И ЗДРАВА КОСА Е ЕСТЕСТВЕНО УКРАШЕНИЕ ЗА ВСЯКА ЖЕНА!

​За твоята прическа, след която всички да се обръщат - в MyFoxBox ще намериш богато разнообразие от стилизиращи продукти: лакове и гелове за коса, вакси, кристали и други. Тук ще намериш сешоари за коса, преси за коса и маши за коса - верни помощници на фризьорите по света. Дали няма да станат и твоето скрито оръжие, за бърза, красива и стилна прическа?

Стоки

Професионални продукти за коса от ТОП световни марки! MyFoxBox e електронен магазин за професионални продукти за коса на италианските брандове: Selective Professional, Framesi, Hair Company Professional, Echos Line, KayPro, Kezy, швейцарския бранд Valera и др. Над 500 различни продукти за коса - професионални бои; оцветители; шампоани, балсами и маски за коса; терапии за проблемна коса и скалп; лакове, гелове и други стилизанти за коса, на които се довериха над 200 салона в България. Видео уроци, персонални съвети от фризьори. Продукти на склад в България. Експресна доставка, с опция за преглед и право за връщане. Атрактивни промоции на различни продукти за коса всеки месец. Специални промоции за лоялни клиенти и абонати на магазина.

Контакти

Област Пловдив
Пловдив
Пловдив; ул. Кап. Райчо
0876558777
Изпрати запитване

Пловдив
ул. Кап. Райчо
0876558777
Изпрати запитване


https://www.myfoxbox.shop
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.