BulMarket лого

Skinwell Cosmetics Ltd

За нас

Skinwell Cosmetics е съвсем нова компания, създадена през 2019г. от Мария Апостолова и Антон Кехайов.

През 2015г. Мария започва да се занимава успешно с износ на натурални козметични продукти с розово масло към Европа и Далечния изток, произведени от водещи български фирми.

Повече от двадесет години Антон работи в областта на дистрибуцията на стоки и услуги, като девет от тях е на мениджърски позиции от средно и високо ниво.

Идеята за създаване на собствена козметична марка възниква след приятелски разговор между двамата партньори. В него те обсъждат различни проблеми на близки и познати, породени от натовареното ежедневие и рефлектиращи върху здравето и кожата. Оттам се заражда желанието им да намерят начин за постигане на баланс между забързания живот на хората и грижата за себе си с помощта на природата.

След задълбочено проучване, за финалната реализация на цялостната концепция, се свързват с български производители, специализирани в разработката и производството на натурална козметика в бутикови серии.

В продукти на Skinwell Cosmetics се използват специално подбрани съставки с доказано действие и натурални етерични масла. За високото им качество допринасят иновативните технологии, които производителите използват.

В началото на 2020г. компанията създава първите си серии – Динамик, Лице, Тяло, Дифузери за автомобили и помещения.

Серия Динамик – за всички, които се занимават със спорт или физическа дейност.

Серия Лице – продукти за ежедневна антиейдж грижа за кожата на лицето.

Серия Тяло – за поддържане на свежа и здрава кожа на тялото.

Серия Дифузери за автомобили и помещения – съчетава силата на ароматерапията с натурални етерични масла и съвременните технологии за овлажняване на въздуха.

Всеки един от продуктите на Skinwell Cosmetics има за цел да подобри качеството на живот и естествената грижа за кожата, не се използват вредящи на околната среда съставки и не се тестват върху животни.

При създаването на различните серии, това което е водещо за Skinwell Cosmetics са реалните нужди на потребителите.

Визията на компанията се базира в избора на високо качество при всеки един процес – от началната суровина до достигането на продукта до крайния клиент.

Ние, от Skinwell Cosmetics вярваме, че нашите продукти ще задоволят Вашите желания и ще подобрят ежедневието Ви.

Контакти

Пловдив
Пещерско шосе 82
0899834168
Изпрати запитване


skinwell.eu
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.