BulMarket лого

Axenda Translations

За нас

Axenda Translations | Вашият доверен езиков партньор

Axenda Translations е преводаческа агенция от ново поколение ориентирана към използването на новите технологии в превода и подобряване на клиентското обслужване.

Стараем се да предложим пълна гама от услуги свързани с превода, така че да задоволим нуждите от дългосрочно развитие на бизнеса във висококонкурентна междукултурна среда.

Превеждаме от/на 38+ езика и разполагаме с над 100 лингвисти и езикови специалисти. Предлагаме още превод с CAT, заверка и легализация, редакция, корекция, локализация, субтитриране, предпечат, копирайтинг и други свързани езикови и лингвистични услуги.

Сътрудничим си с професионалисти от областта на медицината, фармацията, икономиката, правото и технологиите, за да осигурим терминологично съответствие и адекватност на превода, а за обработката на специфични видове файлове се обръщаме към графични дизайнери с опит в предпечатната подготовка.

Нашата мисия е да предоставим по-добра, по-бърза и по-евтина услуга без компромис с качеството като помагаме на нашите партньори и клиенти да достигат до нови потенциални пазари, да продават повече и да изградят добра репутация в чуждоезична среда.

Свържете се с нас:
+359876188249
info@axendatranslations.com
https://axendatranslations.com/

Работно време:
пон. - пет. 9 - 17 ч

Услуги

превод - писмен и устен
превод с CAT
заверка
легализация
редакция
корекция
локализация
субтитриране
предпечат
копирайтинг
други свързани езикови и лингвистични услуги

Контакти

София
София
+359876188249
Изпрати запитване


https://axendatranslations.com
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.