BulMarket лого

Дончеви ЕООД

За нас

Фирма Дончеви ЕООД извършва ремонти и ремонтни дейности на територията на град Пловдив. Ние сме специализирани както във всякакъв вид домашни и битови ремонти, така и във ремонти на административни, офис и бизнес сгради в Пловдив и страната.

Ремонтната дейност включва: безплатен оглед на обекта, замерване, изготвяне на оферта за желаната ремонтна дейност на клиента според неговите индивидуални изисквания. При постигане на договорка за извършваната от нас услуга, заплащането става по следния начин - 50% от стойността на сумата за ремонта се заплащат предварително, а останалата част от сумата се заплаща само след завършване на обекта. Освен строителни услуги, ние извършваме и довършителни работи и ремонти в Пловдив и околията. По време на ремонтния процес следим за качеството дори и на най-малкия детайл за извършваната от нас ремонтна дейност. Приоритетите на Дончеви ЕООД, град Пловдив са КАЧЕСТВО,СРОК И КОРЕКТНОСТ. Дългогодишният ни опит в ремонтите, както в България, така и в чужбина, е изградил нашия голям професионализъм и ни е научил, че най-важното условие за успешния бизнес е клиентът винаги да бъде доволен, затова ние се стремим да надминем очакванията дори и на най-претенциозните от тях.

Услуги

Монтаж на гипсокартон,Монтаж на окачени тавани,Шпакловка,Боядисване,Декоративни мазилки,Монтаж на ламинат,Монтаж на фаянс,теракот,ВиК услуги,Ел.Услуги

Контакти

Пловдив
Ул.Маестро Георги Атанасов №79
0887975938, 0887834543, 0888928403
Изпрати запитване


donchevi.bg
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.