BulMarket лого

Магазини за осветителни тела Орион

За нас

Магазини за осветление Орион предлага богат избор на различни по стил и дизайн осветителни тела

Верига магазини за осветителни тела Орион имат обекти в София, Пловдив и Варна.

Професионалният опит на фирмата в областта на осветлението е над 25 години.

Асортиментът от лампи е съставен изцяло от доказали се с качеството си европейски производители от страни като: Австрия, Италия, Германия, Испания, Полша и др.

Компанията разполага с над 8000 вида лампи на склад.

Сред предложенията на Орион са:

• Изискано осветление за дома и луксозно интериорно осветление;
• Богата гама осветителни тела за баня;
• Полилеи и висящи лампи;
• Осветителни тела за таван и разнообразни плафони;
• Лампиони и нощни лампи;
• Градинско и фасадно осветление;
• Детски лампи, аплици, спотове и др.

Повече информация за Орион и осветителните тела, които предлага, може да откриете тук. https://lightluxury.bg/osvetitelni-tela.html

Стоки

Осветителни тела с качество и стил
Осветителни тела с качество и стил
Продуктовата гама на верига магазини за осветителни тела ОРИОН е изключително разнообразна. Тя предлага богат избор на различни по стил и дизайн осветителни тела. Професионалният ни опит в областта на осветлението е над 25 години. Задълбоченото познаване на спецификите при всички видове осветление са утвърдили името ОРИОН като символ на качество с европейско ниво на обслужване.

В магазини ОРИОН ще научите за доста от тънкостите в осветлението, като ще бъдете внимателно консултирани при избора на лампи от обучени и квалифицирани специалисти с дългогодишен опит. Високата класа на продуктите ни е гарантирана от утвърдени и доказали се с качеството си европейски производители.

Разнообразие от осветителни тела
Само в нашите магазини можете да намерите единствените по големина и разнообразие колекции от изложени и налични осветителни тела в България.

Разполагаме с над 8000 различни вида осветителни тела на склад.

С помощта на нашите утвърдени европейски партньори, за нас не съществува осветление или проект, който да не можем да изпълним в максимално кратък срок.

Уверете се сами, пазарувайте във верига магазини ОРИОН!

При нас ще намерите продукция с гарантирано европейско качество, подходяща за всеки вид осветление. Артикулите са внимателно подбрани и отговарят на всеки вкус и предпочитание:

изискано осветление за дома и луксозно интериорно осветление;
стилно осветление за баня и богата гама осветителни тела за баня;
полилеи и уникални висящи лампи;
осветителни тела за таван и разнообразни плафони;

Услуги

Методи и условия за доставка
Ние, в магазини ОРИОН, имаме за основен приоритет да отговаряме винаги на потребителското търсене като предоставяме на клиентите си богат асортимент от осветителни тела и лампи, отговарящи както на класическите, така и на най-новите тенденции в тази сфера, с гарантирано качество, конкурентни пазарни цени, както и осигурена сервизна поддръжка. Като компания, която среща своите клиенти с авангарда и иновацията, ние се стремим винаги да сме най-информирани, да сме първи, да сме гъвкави и да помагаме на нашите клиенти да направят правилния избор.

Срокът за доставка е в рамките на 1 до 2 работни дни като:

при заплащане по банка, срокът за доставка започва да тече от момента на пристигането на съответната сума в нашата банкова сметка
при заплащане чрез EasyPay или B-Pay, срокът за доставка започва да тече от момента на заплащането в офис на EasyPay или на банкомат чрез B-Pay
При евентуални (и малко вероятни) забавяния клиентът ще бъдете уведомен от наш служител.

В зависимост от общата сума и вида поръчвани артикули цената на доставката се извършва от куриерска фирма Спиди като тя може да бъде безплатна или в случаите, в които е платена, ще струва 10 лв. за цялата страна. При заявено желание от купувача куриерската услуга може да се извърши и от друга куриерска фирма като разходите по нея се поемат от купувача.

Магазини ОРИОН не носят отговорност за закъснение в случай, че забавянето се дължи на куриер или поради независещи от магазини ОРИОН обстоятелства.

Приемане на пратката
Веднага след доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от потребителя/клиента или упълномощено от него лице. При евентуални повреди, удари и други щети установени при доставка следва да бъде незабавно уведомен наш служител на някой от посочените в страницата Контакти телефони.

Трябва да се има предвид, че поради естеството на предлаганите стоки и тяхната крехкост, всеки един арткикул закупен от електронния магазин ОРИОН е щателно проверен за дефекти и счупвания от наш служител преди да бъде изпратен на клиента като това действие се удостоверява със съответния документ с негов подпис, който е приложен към доставката.

При приемане на пратката от купувача без забележки, всички претенции поради загуба или механично повреждане губят валидност. Ако не бъде изготвен протокол за щети в присъствието на куриера при получаването на пакета, се губи правото за подаване на оплакване за дефектна стока и искане за връщане на стоката поради същата причина.

В случаите, когато от магазини ОРИОН са зададени в писмена форма конкретни дата и час за доставка, изявлението има обвързваща сила. При посочени неверен или сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон при поръчката, магазини ОРИОН не се обвързват от каквото и да е задължение за изпълнението й. При предаване на стоката потребителят/клиентът или трето лице подписват придружаващите я документи. За трето лице се счита всеки, който не е титуляр на поръчката, но приема стоката на доставка и е на посочения от клиента адрес. В случай, че клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, магазини ОРИОН се освобождават от задължението да се достави поръчаната стока.

Контакти

Пловдив
ул. "Васил Левски" 207
0879861901, 0879 861909
Изпрати запитване


https://lightluxury.bg
Регистрация на фирма  |  Потребителско споразумение  |  За нас  |  
BulMarket.com © 2007 Всички права запазени. BulMarket.com не носи отговорност за съдържанието на външни уеб страници.